Cu 10 lei împrumutați a câștigat peste 200,000 de euro!

Casa de pariuri Fortuna Bet (D.ONJN 1560/25.08.2016) a pus la bătaie un jackpot Extra Global foarte consistent pe care putea pune mâna orice parior care juca la Turbo 6 sau la pariuri pe curse de câini.

Vezi site-ul casei de pariuri online Fortuna Bet!

Conform blog-ului celor de la Fortuna, acest jackpot a fost acordat miercuri 25 ianuarie 2017 , atunci când a atins incredibila valoare  de 1.060.431,04 RON (peste 200.000 de euro). Premiul cel mare a fost câștigat de Cătălin, un băiat de 20 de ani din orașul Victoria care este student la Facultatea de Autovehicule Rutiere din cadrul Universităţii Transilvania, din Braşov.

Acesta a jucat la pariuri sportive suma totală de 50RON, dar vroia să mai parieze ceva și pe câini. Nemaiavând bani, el a împrumutat 10RON de la prietena lui, bani pe care i-a jucat pe două bilete: 6 lei pe unul, 4 lei pe celălalt. Spre surprinderea lui, biletul de 6RON i-a adus marele jackpot de 200,000 de euro, care după plata taxelor înseamnă un câștig net de 841,000 de lei!

PariuriX.com recomandă să pariezi online la această agenție de pariuri sportive!

 

Acesta a declarat pentru site-ul Fortuna (vezi site-ul online al agenției):

Eu stau la cămin, în Braşov, dar în perioada asta sunt în sesiune, aşa că eram acasă, în Victoria. M-am dus cu amica mea la agenţia FORTUNA să fac câteva bilete la pariuri. Am avut 50 de lei la mine. După ce am făcut biletele, am zis să mai joc ceva la câini. Vedeam că localul era pe undeva pe la 300 de lei! Am terminat banii şi tata mă tot suna să ma duc la el la serviciu, să-mi dea maşina ca să plec s-o iau pe mama. Atunci i-am zis prietenei mele să-mi dea împrumut 10 lei să mai fac două bilete la câini. Am jucat 4 lei pe 3 câini, sistem şi ceilalţi 6 lei pe 4 câini, tot sistem.

Speram să iau . Culmea, mi-a ieşit una din variantele de pe biletul de 6 lei, cea mai mare, câinii cu cotele cele mai mari! După care au început să sune alarmele! Nu ştiam ce se întâmplă! Am dat biletul fetei de la ghişeu şi ea mi-a zis ceva de 1 milion de lei! După care mi-a zis că e vorba de un câştig net de 841.000 de lei! Nu mi-a venit să cred! Am pus mâna pe telefon şi l-am sunat pe tata, care avea biroul peste drum. El s-a luat de mine că de ce întârzii! I-am zis că am câştigat 800.000 de lei şi să vină să mă ia! Începusem să tremur!

Tata îmi zicea să iau banii şi să vin că e târziu! Nu înţelegea de ce trebuie să vină la agenţie. Înţelesese că e e vorba de 800 de lei (8 milioane vechi). Eu tot îi ziceam de 800.000, el nu înţelegea! Deja, veste câştigului s-a împrăştiat în tot oraşul. Când a ajuns tata, agenţia era deja plină.

Între timp Cătălin și-a ridicat banii și a spus că intenționează să îi dea 10,000 de euro prietenei sale pentru că i-a împrumutat acei 10RON. De asemenea, el a spus că dorește să își cumpere o mașină de maxim 15,000 de euro, iar după terminarea facultății să își deschidă o afacere.

PariuriX.com recomandă să pariezi online la această agenție de pariuri sportive!

Sursă foto: http://blog.efortuna.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi