CSU Craiova - Dinamo a fost amânat! Campionatul ia și el o pauză din cauza vremii

După ce s-a decis amânarea meciului dintre FC Botoșani și Poli Iași, FRF a hotărât să amâne și întâlnirea de mâine dintre CSU Craiova și Dinamo din sferturile Cupei! Decizia vine după ce șefii federației au anulat toate partidele din prima etapă de play-off și play-out, dar și toate meciurile din ligile 2,3 și 4. 

Programat inițial pentru 1 martie, ora 20:30, meciul dintre Craiova și Dinamo se va disputa pe data de 13 martie. Anunțul a venit în urma prelungirii de către ANM a codului portocaliu de temperaturi foarte scăzute până pe 2 martie, ora 20:00, inclusiv în județul Dolj.

Șefii Craiovei (foto: sportpictures.eu) au dus muncă de lămurire prin birourile FRF pentru amânarea meciului cu Astra, poziție care a cântărit enorm în anularea tuturor meciurilor din prima etapă a ultimei părți a campionatului. Și FCSB s-a alăturat în această ”luptă” cu federația pentru amânarea meciului cu Viitorul.

În schimb, meciul de astăzi din Cupa României dintre Hermannstadt și FCSB se va disputa conform programării inițiale, de la ora 18:30. Arbitrii sunt cei care vor decide la ora jocului dacă partida se poate juca sau nu. Între timp, cei de la Hermannstadt au anunțat că au vândut toate biletele pentru meciul cu echipa lui Dică. Sibienii au adus și o instalație de nocturnă nou-nouță din Italia, care i-a costat 60 de mii de euro.  

Liga Profesionistă de Fotbal deja își exprimase punctul de vedere și a anunțat că este de acord cu amânarea."Tendința este să se amâne. Sunt mai multe cluburi care au făcut solicitări în acest sens", a spus secretarul general LPF, Justin Ștefan, pentru News.ro cu puțin timp înainte ca FRF să anunțe că toate meciurile au fost amânate.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!