Share

Pont CNOT Brașov – CSM Focșani, Handbal, Turneu de Baraj

Handbal

Cota: 1.85

Adaugat de: Marius Huţu

17 Iun 2017 12:22 633 0
Logo CSU CNOT Brașov
Logo CSM Focșani 2007
CSU CNOT Brașov
CSM Focșani 2007
VS
18:00 17 Iunie 2017
Handbal - Liga Zimbrilor

Analiză și informații pentru CSU CNOT Brașov v CSM Focșani 2007

Ziua a treia a turneului de menținere / promovare la handbal masculin, care are loc în aceste zile la Brașov, debutează la ora 18:00 cu partida dintre CNOT Brașov și CSM Focșani. Reprezentanta județului Vrancea are nevoie de cel puțin un rezultat de egalitate pentru a-și menține locul în Liga Națională.

Invitată de Federația Română de Handbal pentru a participa la acest turneu, echipa CSU Centrul Național Olimpic de Tineret Brașov a ieșit onorabil după prima partidă susținută în compania echipei HC Farul Constanța, scor 26-31. Reamintim, formația brașoveană este alcătuită din handbaliști cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani.

CSM Focșani a câștigat cel mai important meci de la acest turneu, scor 26-23 cu HC Farul, astfel că în proporție de 99,9% obiectivul este deja îndeplinit. Partida cu tineretul de la Brașov va fi, teoretic, doar o simplă formalitate pentru trupa lui Viorel Ciubotariu, diferența de valoare fiind evidentă.

Pont recomandat CSU CNOT Brașov VS CSM Focșani 2007

CSM Focșani are nevoie doar de un egal pentru a continua în Liga Națională, dar va câștiga și partida cu CNOT Brașov. Nu se pune decât problema diferenței de scor, iar în acest caz apare următoarea problemă: Cât de tare va trage Focșaniul? Personal, nu cred că reprezentanta Ligii Naționale își va propune să câștige la o diferență anume, mai ales că va avea în față o echipă de tineret, ci doar să rezolve fără probleme ecuația menținerii în primul eșalon. În atare condiții, m-am orientat către un pronostic cu goluri. Mă aștept la un joc relaxat, cu multe goluri înscrise ușor.

Pont pariuri: Total peste 55.5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.85

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

50%

Nu 1

50%

Marius Huţu

Ponturi:

27

Castigate:

19

Pierdute:

7

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Cavaliers - Celtics, pontul meu din NBA
Cota: 1.62 22 Mai 2018 03:30 0