Share

Pont CSM Satu Mare – CSM Făgăraș, Liga Zimbrilor la handbal

Handbal

Cota: 1.85

Adaugat de: Marius Huţu

20 Mai 2017 00:51 587 0
Logo CSM Satu Mare
Logo CSM Făgăraș
CSM Satu Mare
CSM Făgăraș
VS
11:00 20 Mai 2017
Handbal - Liga Zimbrilor

Analiză și informații pentru CSM Satu Mare v CSM Făgăraș

Etapa a 8-a a play-out-ului debutează sâmbătă, de la ora 11:00, cu partida dintre CSM Satu Mare și CSM Făgăraș. Este a patra confruntare a sezonului între cele două echipe, toate jocurile fiind câștigate până acum de echipa din Făgăraș.

CSM Satu Mare susține ultimul meci pe teren propriu în Liga Zimbrilor, având în vedere că echipa a retrogradat deja matematic în liga secundă. Mai mult, Satu Mare ar putea rămâne fără echipă de handbal masculin, cel puțin pentru o perioadă, dacă ar fi să dăm crezare informațiilor vehiculate în presa locală, conform cărora secția ar putea fi desființată. Satu Mare a evoluat în Liga Națională în acest sezon pe baza unei invitații primite din partea FRH, dar a trăit destule dezamăgiri, din moment ce a câștigat doar o partidă. Meciul cu Făgăraș, principala adversară în lupta pentru evitarea retrogradării, va fi una mai degrabă de orgoliu pentru gazde, care nu îl vor avea pe Trifunovic, dar vor juca, în schimb, Lazic, Munea și Campar.

CSM Făgăraș a evitat retrogradarea directă, dar nu a scăpat definitiv de emoții, din moment ce va juca la un turneu de baraj pentru menținere și va înfrunta cel puțin un adversar deloc comod, Farul Constanța sau Știința Bacău. Până atunci, echipa brașoveană încearcă să se mențină într-o bună formă sportivă și să evite accidentările.

Pont CSM Satu Mare VS CSM Făgăraș: Total peste 48.5 goluri

La ultimul meci al celor de la Satu Mare cu Steaua am dat un pronostic similar, dar jocul ne-a contrazis (scor 26-18), după o repriză secundă slabă a celor din Capitală, care au marcat numai 7 goluri, după ce în prima parte au înscris 19. Merg pe același pronostic și cu această ocazie, mizând pe faptul că nu va mai fi un joc pe viață și pe moarte, așa cum au fost precedentele întâlniri directe. În primul rând echipa din Făgăraș nu are nevoie de complicații, având în vedere că o așteaptă timpuri mai dificile în viitorul apropiat. Și în tabăra gazdelor soarta este pecetluită, nu văd de ce Satu Mare ar fi încrâncenată. Nici atmosfera din sânul clubului nu recomandă o astfel de stare, motiv pentru care văd un scor mai mare decât în ultima partidă directă (scor 24-23), când s-a jucat o miză uriașă, evitarea retrogradării.

Pont pariuri: Total peste 48.5 goluri

Miza: 8/10

Cota: 1.85

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

17

Castigate:

10

Pierdute:

7

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici