Share

Pontul pentru CSM Iași - Dinamo, după FCSB, moldovenii le-au pus gând rău câinilor

Ponturi Liga 1

Cota: 1.70

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

13 Aug 2017 10:48 2,5k 2
Logo CSM Poli Iași
Logo Dinamo Bucuresti
CSM Poli Iași
Dinamo Bucuresti
VS
20:00 13 August 2017
Liga 1 Betano

Analiză și informații pentru CSM Poli Iași v Dinamo Bucuresti

CSM Iași se întoarce acasă pentru meciul cu Dinamo, după o deplasare la București în care a fost aproape să ia toate punctele din confruntarea cu FCSB. Danu Spătaru a cântat fals pe contraatac și a fost blocat de Niță, dar un punct cu echipa socotită favorită la câștigarea titlului nu e de colea. Pe teren propriu, ieșenii nu au dat gol, deocamdată, și promit că nu vor ieși învinși de pe teren cu Dinamo. Echipa se mișcă mult mai bine decât la startul campionatului, iar jucătorii străini se simt mai confortabil. Se așteaptă o reacție din partea lui Andrei Cristea, destul de șters, în timp ce Flavius Stoican va trebui să uite că a antrenat și jucat în Ștefan cel Mare. Stoican le-a transmis băieților săi că nu există vreo diferență între ei și ceilalți și așteaptă un meci mult mai bun cu Dinamo. Mihalache nu va reveni în lot pentru acest meci după ce a avut un conflict cu Stoica, astfel că Cioinac va rămâne fundaș central.

Kelava - Chelaru, Frăsinescu, Cioinac, Bădic - Thiago, Qaka - Platini, Sin, Mendes - Cristea

Dinamo se simte frustrată după partida pierdută cu CFR și nu concepe un pas greșit în Moldova. Câinii au jucat excelent în repriza a doua, cu Salomao și Nascimento în control la mijlocul terenului. Nemec a fost rezervă la Cluj, dar acum va fi titular, iar Contra speră ca slovacul să se trezească din amorțeală. După trei săptămâni cu meciuri din trei în trei zile, ar putea să apară ceva probleme fizice, mai ales că alb-roșii au stat mai mult pe drumuri, dar Contra are la dispoziție un lot ofertant și ar putea face câteva modificări. Romera a ieșit accidentat, iar Hanca ar putea coborâ fundaș dreapta, iar Costache să fie din nou titular pentru că a arătat și cu CFR că reprezintă o soluție. Dinamo are deja două înfrângeri și trebuie să fie atentă să nu piardă contactul cu plutonul fruntaș.

Penedo - Hanca, Nedelcearu, Maric, Filip - Anton, Mahlangu - Costache, Nascimentu, Salomao - Nemec

Pont CSM Poli Iași VS Dinamo Bucuresti: Dinamo câștigă

Poli Iași nu a marcat pe teren propriu și va avea în față o echipă bine organizată, care a primit doar un gol în trei deplasări, și acela din penalty, care vine întărâtată de înfrângerea cu CFR. Valoarea este de partea câinilor și nu-i văd în stare pe băieții lui Stoican să obțină ceva din acest meci. Egalul cu FCSB ar putea acționa în sens negativ și să aducă o stare de automulțumire. Ieșenii au o echipă abia formată, iar acasă este întotdeauna mai greu de jucat, mai ales că stadionul va fi aproape plin și-i va îmbia pe fotbaliștii gazdă să iasă la joc. Dinamo cred că se va impune și își va arăta valoarea superioară în acest meci.

Pont pariuri: Dinamo câștigă

Miza: 10/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 5

62.5%

Nu 3

37.5%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

19

Castigate:

10

Pierdute:

6

Anulate:

1

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici