CSM Iaşi, în pragul desfiinţării? Prunea: "Dacă eu sunt problema, plec!"

Florin Prunea a vrut să plece la Dinamo acum două săptămâni, dar negocierile cu Ionuţ Negoiţă nu s-au finalizat cu un contract. Acum, Prunea va trebui să o salveze pe CSM Iaşi de la dezastru. Echipa are datorii de jumătate de milion către jucători, iar Primăria nu vrea să mai audă de echipa de fotbal. 

Dacă eu sunt problema la acest club, să mi se spună. Nu sunt omul care să mă cramponez. Ne strângem mâinile şi am plecat, dar echipa nu trebuie să sufere. Înainte am avut o relaţie extraordinară cu domnul Primar, dar acum nu reuşim să luăm legătura. L-am sunat de câteva ori, dar fără succes. Dacă cineva vrea să-şi asocieze numele cu desfiinţarea acestei echipe, îşi asumă un risc foarte mare. Eu sper să nu se ajungă aici. Această echipă este un brand al oraşului,

---a declarat Florin Prunea

Mare parte dintre jucătorii echipei intenţionează să depună memorii la FRF. ASA Tg. Mureş şi Pandurii se confruntă şi ele cu o situaţie asemănătoare celei de la CSM Iaşi. 

Încerc să-i conving pe jucători să nu o facă (nn - să nu depună memorii), deşi e dreptul lor. Am băieţi de caracter în echipă şi sper să mai aibă răbdare. Eu, însă, sunt de partea lor şi îi susţin. Până la urmă, probabil vom ajunge şi la Comisia de Monitorizare a federaţiei, vor fi probleme cu licenţierea… Dar noi trebuie să ne vedem de partea sportivă şi să sperăm că latura financiară se va rezolva,

---a mai spus Prunea

După 12 etape, CSM Iaşi ocupă locul 11 în clasamentul Ligii 1, cu 12 puncte, iar în etapa viitoare joacă acasă cu Voluntari un meci care poate fi capital pentru evitarea play-out-ului. 

 

Foto: Andrei Luca / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi