CSM Bucureşti s-a calificat în grupele principale ale Ligii Campionilor

După trei înfrângeri consecutive, CSM București s-a trezit pe terenul rusoaicelor de la Rostov şi au câştigat cu 22 la 20. Victoria le-a trimis pe deținătoarele trofeului în faza grupelor principale ale Ligii Campionilor. Meciul din Rusia a reprezentat și debutul pe banca bucureştencelor a antrenorului Aurelian Roșca, numit în funcție, luni, după demiterea danezului Jakob Vestergaard.

În urma acestui succes, CSM Bucureşti a acumulat 4 puncte și, cu victoria directă în ambele meciuri cu rusoaicele, nu mai poate pierde locul 3 în grupă. În meciul de la Rostov, pentru românce au marcat: Gullden 8 goluri, Martin 6, Mehmedovici 3, Ayglon 2, Manea 2 şi Torstensson 1.

Fetele au jucat extraordinar, vreau să le felicit pentru puterea de luptă, să întoarcă rezultatul de la 9-2 înseamnă ceva. Au respectat sarcinile de joc şi au crezut în această victorie,

---a declarat antrenorul Aurelian Roşca

În ultima etapă din grupe se vor juca partidele Gyor - Rostov (19 noiembrie) și CSM București - Midtjylland (20 noiembrie). 


Rezultatele obținute de CSM Bucureşti în Grupa C din Liga Campionilor: 

CSM București - Rostov 24-21
FC Midtjylland - CSM București 24-21
CSM București - Gyor 24-27
Gyor - CSM București 33-25
Rostov - CSM București 20-22

 

Clasament:

1. Gyor 8p (-un joc)
2. CSM Bucureşti 4p    
3. Midtjylland 4p  (-un joc)
4. Rostov 2

Primele trei clasate din fiecare din cele patru grupe preliminare se vor califica în grupele principale, în care se va juca pentru sferturile de finală, iar ulterior pentru Turneul Final Four de la Budapesta, programat în 6-7 mai 2017.

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!