CSA Steaua – Rapid stabilește un record și la pariuri

CSA Steaua și AS Academia Rapid se întâlnesc într-un meci total atipic pentru Liga a 4-a din România pe 14 aprilie, de la ora 19:45. Cine câștigă în derby face un pas de uriaș spre promovare. Rapid conduce în clasament, iar Steaua este pe locul 2, cu un deficit de două puncte, dar și cu un joc mai puțin disputat. În turul campionatului a fost 1-1.

Pariază acum pe CSA Steaua - Academia Rapid

Se anunță o confruntare pe viață și pe moarte, care va doborî multe recorduri. În primul rând, va cădea cu siguranță recordul de audiență înregistrat la un asemenea nivel în țara noastră. Peste 36.000 de bilete au fost vândute sau rezervate până la ora scrierii acestor rânduri. Doar FCSB a avut mai mulți spectatori în acest sezon, în cupele europene, în timp ce partida cea cu cea mai mare audiență din Liga I a fost CS U Craiova – CFR Cluj (au fost 27.000 de microbiști pe noul „Ion Oblemenco”, la inaugurarea arenei).

Un alt record este doborât pe piața pariurilor. Nu numai că este o situație rarisimă să putem paria pe meciuri din liga a 4-a. Niciodată nu au existat peste 60 de opțiuni de pariere pentru un meci din eșalonul al patrulea, câte oferă Betano.ro pentru Steaua – Rapid, cu trei zile înaintea meciului.  Se poate juca pe semn, pe total goluri, pe evenimente din prima repriză, pe handicapuri, și chiar pe minutul următorului gol. Avem până și pariuri pe scoruri corecte de 6:3 sau 2:8, cu cote de 451 fiecare! Practic, acestui meci i se acordă importanța pe care o primește o întâlnire de primă ligă.

Atmosfera din tribune nu are cum să nu inducă fotbaliștilor o stare care să favorizeze un joc deschis. Operatorul amintit sugerează că va fi un meci cu goluri, acordând cota de 1.44 pentru „ambele echipe înscriu” și pentru „Peste 2.5 goluri”. Din punctul de vedere al cotelor, pare mai interesantă opțiunea „total goluri 2-3”, pentru care miza se multiplică cu 2.20.

Foarte ispititoare sunt și cotele pentru pariurile pe cursul jocului. Potrivit acestora, cel mai probabil este ca Rapid să deschidă scorul și să câștige meciul.

Un pariu pe șansă dublă X2 combinată cu peste 2.5 goluri în meci are cota 2.02, fiind și acesta foarte interesant, dacă ținem cont că în lotul oaspeților sunt jucători cu experiență, care știu cum să abordeze meciurile cu miză.

Cert este că acest derby nu trebuie ratat, fie că ești parior sau nu, fie că ești sau nu suporter al uneia dintre cele două echipe.

Pariază acum pe CSA Steaua - Academia Rapid

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi