CSA Steaua, obligată să își schimbe numele? Talpan e distrus!

CSA Steaua, obligată să își schimbe numele? Talpan e distrus după ce Cornel Hilarius, zis Jeleu, ne-a sunat la redacție și ne-a informat că Steaua Roșie Belgrad a trimis o somație clubului bucureștean. Sârbii s-au inspirat din acțiunea lui Juventus Torino împotriva lui Juventus București.


Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

Antrenorul lui Juventus București, Marin Barbu, zis Magiun, a anunțat că echipa sa trebuie să își schimbe numele din vară. Juventus Torino a amenințat-o cu judecata dacă nu se va întâmpla așa. „Nu au avut nicio problemă cu numele nostru din 1924 încoace, dar acum noua secretară a directorului de la Resurse Umane a considerat că este umilitor ca o echipă cu numele Juventus să se zbată în mediocritate în Liga I din România”, a confirmat un om din anturajul grupării conduse de Ionel Ciuclea.

La puțin timp după ce scandalul a izbucnit în presa internațională, a început să plouă cu somații între cluburi. Borussia Dortmund a trimis faxul spre Borussia Monchengladbach cu cinci secunde înaintea rivalilor de nume, astfel că Gladbach e obligată să își găsească altă denumire. Arsenal Londra a somat-o pe Arsenal Tula, iar Dinamo Kiev și ȚSKA Moscova se războiesc juridic cu Dinamo Moscova și, respectiv, ȚSKA Sofia. 

Am fost sunați la redacție de cel care s-a prezentat Cornel Hilarius - zis Jeleu, pentru burta generoasă – antrenor la Modern Ciuperceni. Acesta a dezvăluit că nu doar Juventus București are probleme în România: „Auxerre Lugoj a fost amenințată cu bătaia într-un amical de FC Auxerre din Franța, Spartak Moscova a somat-o pe Progresul Spartac, subliniind că nu păcălește pe nimeni scriindu-și numele cu "c", iar o pizzerie din Filipine, Mamma Mia, a trimis un email către Mamma Mia Becicherecu Mic”.

„Asta e, o să ne spunem Mama Mea, dar nu știu care va fi situația palmaresului”, a comentat primarul din Becicherecu Mic.

Bomba-bombelor ar fi că Steaua Roșie Belgrad a trimis și ea un fax către CSA Steaua. „Florin Talpan e distrus. De trei zile stă cu fața îngropată în palme. Nici apă nu a băut. Încă nu se știe sigur despre ce este vorba, pentru că textul este în limba sârbă, dar e posibil să fie în legătură cu această nebunie cu revendicarea numelor. Dacă asta e, își pot spune FCSB, caz în care Becali ar intra, din nou, în ilegalitate. Se speră, totuși, să fie o ofertă de transfer pentru Lăcătuș”, a dezvăluit Jeleu.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

(Scris de Victor Partan)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi