Share

CS U Craiova vs FC Botoșani. Pontul lui Dan Ștefănescu

Ponturi Liga 1

Cota: 1.75

Adaugat de: Dan Ștefanescu

12 Aug 2017 23:44 2,8k 0
Logo Universitatea Craiova
Logo FC Botosani
Universitatea Craiova
FC Botosani
VS
17:30 13 August 2017
Liga 1 Betano

Analiză și informații pentru Universitatea Craiova v FC Botosani

Primul meci al zilei, în Liga 1 Betano, se joacă la Severin, acolo unde Craiova primește vizita liderului FC Botoșani. Sunt deja 4 puncte între olteni și moldoveni care au remizat o singură dată în cele 8 meciuri directe.

CS U Craiova

Craiova e neînvinsă în acest sezon, dar jocul echipei lui Mangia a lăsat de dorit. După victoria din prima etapă, 2-0 cu Poli Iași, oltenii s-au chinuit în toate celelalte partide. Au fost 3 remize, toate 1-1, cu Concordia, FCSB și Astra, plus un succes la limită, 1-0 cu Juventus. Meciul de la Ploiești a relevat anumite carențe din punct de vedere fizic, Craiova fiind dominată categoric în ultimele 20 de minute, când echipa lui Daniel Oprița a avut câteva ocazii mari de a egala. Craiovenii sperau ca Băluță să fie apt de joc pentru acest meci, după contractura suferită cu Astra, dar căpitanul oltenilor va reveni pe teren abia în etapa următoare, când CS U va juca la Ovidiu, pe terenul campioanei. În situația lui Băluță se află și Fausto Rossi, care e și el accidentat.

FC Botoșani

Moldovenii vin la Severin după 4 victorii consecutive. Doar CFR Cluj a reușit să-i facă față liderului neașteptat, 1-1 în prima etapă. Echipa lui Costel Enache a jucat economicos în etapa intermediară, când a învins-o pe Poli Timișoara la limită, 1-0. În absența lui Golofca, transferat la FCSB, cel care a adus victoria moldovenilor a fost Lorand Fulop, ajuns la 3 reușite în acest sezon. Botoșănenii au obținut un singur rezultat pozitiv pe terenul Craiovei, 0-0 în iulie 2015, toate celelalte 3 meciuri încheindu-se cu succesul gazdelor. De altfel, în istoria confruntărilor directe, cu excepția remizei albe de acum 2 ani, meciurile au fost câștigate de gazde. Nu mai sunt probleme de lot pentru Costel Enache, cel care poate conta pe Târnovan și Ciaccheri, reveniți după accidentări, dar și pe Fulop și Roman, care au avut probleme stomacale.

Echipe probabile

CS U Craiova (4-2-3-1) Calancea – Dimitrov, Spahija, Tiago Ferreira, Briceag – Zlatinski, Mateiu – Gustavo, Mitriță, Bancu – M. Roman

Absenți – Rossi, Băluță (accidentați)

FC Botoșani (4-2-3-1) Cobrea – Ungurușan, Miron, Burcă, Mușat – Cucu, Tincu – Roman, L. Fulop, L. Buș – D. Popa

Absenți  -

Pont Universitatea Craiova VS FC Botosani: Over 2

Se spune că postul lui Mangia e în pericol după prestațiile dezmăgitoare din startul sezonului. Craiova va ataca din start, va încerca să-și impună jocul, dar FC Botoșani e o echipă care știe să plece foarte bine pe contraatac. Oltenii au probleme defensive, vizibile chiar și împotriva nou-promovatei Juventus, astfel că putem vedea un meci spectaculos. Mizez pe o partidă cu cel puțin 3 reușite, dar, dacă vor fi doar două, miza este returnată.

Pont pariuri: Over 2

Miza: 8/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Dan Ștefanescu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Dan Ștefanescu

Ponturi:

5

Castigate:

5

Pierdute:

0

Anulate:

0

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro În afara fotbalului și tenisului, îmi mai plac atletismul, sporturile de iarnă, handbalul, snooker-ul și rugby-ul.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici