Crystal Palace îi vrea la ”pachet” pe Alibec și Andone. Cât pun la bătaie englezii

Gigi Becai se pregătește de o mega-lovitură - latifundiarul din Pipera e gata să-l vândă în Premier League pe Denis Alibec. Atacantul chinuit de o accidentare se pregătește de transferul la cea mai slabă grupare din Anglia, Crystal Palace. Echipa antrenată de bătrânul Roy Hodgson (foto: cpfc.co.uk) e ciuca bătăilor și caută cu disperare un atacant puternic.

Fără niciun gol marcat în 7 etape disputate până acum, Palace e ultima în Premier League. A încasat, însă, nu mai puțin de 17 goluri primite. Iar la acest capitol nimeni nu o întrece...

Gruparea din Premier League e dispusă să plătească 20 de milioane de euro pentru Alibec și Florin Andone. Cei doi n-au apucat să joace împreună la națională, dar pot fi colegi în atacul lui Palace. Englezii vor să facă transferuri în iarnă, iar cei doi jucători români sunt primii pe lista lor. 

Socotelile șefilor lui Crystal Palace nu prea se potrivesc cu cele ale echipelor de la care vrea să-i cumpere pe cei doi atacanți români - Deportivo vrea 15 milioane de euro pentru Andone (foto: sportpictures.eu), în vreme ce Becali cere 10 milioane ca să-l lase pe Alibec să plece. Cu toate astea, Becali a dezvăluit că e gata să renunțe la atacantul adus de la Astra.

Accidentat, Alibec n-a mai jucat de trei săptămâni, de la derby-ul cu Dinamo. Adam Nemec este principalul vizat de către Becali să-l înlocuiască pe atacantul român la FCSB. Iar fostul selecționer Victor Pițurcă e de părere că trupa lui Dică va câștiga un om foarte bun dacă afacerea se face. În același timp, îi transmite lui Alibec că "ar trebui să cadă pe gânduri dacă Nemec va ajunge la FCSB".

"Nemec (foto: sportpictures.eu) este cel mai valoros străin, în momentul de față, din campionatul României. E luptător, aleargă mult. Dacă ajunge Nemec la FCSB, îl va pune pe gânduri pe Alibec. Va trebui ca cel din urmă să-și revizuiască complet comportamentul..", a spus Victor Pițurcă la Digisport. 
  
2 goluri în 12 meciuri are Adam Nemec în acest sezon în Liga 1 Betano, față de niciunul în dreptul lui Alibec. Slovacul e peste atacantul român și în ceea ce privește sezonul trecut - 11 goluri în 28 de partide a marcat Nemec pentru Dinamo. În comparație, Alibec a dat 8 goluri campionatul trecut pentru FCSB. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!