Share

Cruzeiro vs Gremio, ponturi fotbal Brazilia Serie A 20.06.2017

Ponturi Fotbal

Cota: 2.60

Adaugat de: pescadorul

19 Iun 2017 14:40 1,0k 0
Logo Cruzeiro
Logo Gremio
Cruzeiro
Gremio
VS
02:00 20 Iunie 2017
Brazilia - Serie A

Analiză și informații pentru Cruzeiro v Gremio

Ultimul meci al etapei a 8-a din campionatul Brazilian se va disputa la Belo Horizonte, unde la ora 02:00 din noapte, Cruzeiro se va confrunta cu Gremio. Două rivale cu evoluții aleatoare, ca majoritatea componentelor ligii braziliene, unde doar cu ceva excepții, ierarhiile se schimbă an de an. În acest sezon, cel puțin până acum, oaspeții sunt la putere pe locul 2, având oportunitatea de a deveni lideri ai seriei în caz de succes azi, în situația când contracandidatele și-au disputat meciurile din etapa curentă, în timp ce gazdele sunt la 2 puncte peste zona retrogradării.

Cruzeiro este singura echipă ce a reușit o dublă în ultimii 6 ani, câștigând titlul în edițiile 2013/14 dintre toate cele 4 aflate în vitrină, dar de atunci a intrat în anonomatul plutonului, ajungând în debutul acestei ediții la doar 2 puncte de retrogradare, cu un fost coach la cârmă, Mano Menezes, revenit la club după un sezon în China. Cu 2 0 1 și 3-2 acasă, încasând între cele 2 victorii, prima înfrângere internă 0-2 la Chapecoense, revin pe propria arenă să-și refacă moralul dar și punctajul, după ce etapa trecută au pățit 1-0 la lidera Corinthians. Fără absențe recente de subliniat din formula rulată recent, vor ataca cu golgheterul Abila cu 3 goluri la activ, încadrat de Alisson și Neves, alți 2 componenți au nucleului ofensiv ce și-au deschis palmaresul cu primele reușite.

Cruzeiro: Fabio - Barbosa, Leo, Caicedo, Ezequiel - Henrique, Cabral, Rafinha - Alisson, Abila, Neves.

Gremio are 2 trofee supreme, dar care au prins patina timpului și o tentativă mai recentă de recidivă, rămasă vicecampioană acum 4 ani, când Cruzeiro revenea în vârf, la rândul ei după o absență de subliniat din lista campionilor. Prelauți în acest sezon de Renato Gaucho, fost la Fluminense, au reușit după o singură înfrângere 4-3 la Sport Recife, surprinzătoare în situația când au încasat-o de la o retrogradată a momentului, dar devenită amintire după 4 victorii consecutive dintre care afară 3-6 la Chapecoense și 0-2 la Fluminense, echipe cu pretenții momentan, ce le-au rotunjit palmaresul extern la 3 0 1 cu 13-7. Ajunși la 2 puncte de liderii Corinthians au șansa să-i detroneze, dacă azi le merge, având echipa la capacitate maximă de talent în aceeași alcătuire la start, cu golgheterul Luan în prima linie, autor a 4 goluri, cu care au reușit victoria de moral din etapa trecută pe Maracana cu Fluminense... de 2 ori la rând în decurs de 2 săptămâni.

Gremio: Grohe - Cortez, Kannemann, Geromel, Edilson - Michael, Arthur - Rocha, Maicon, Ramiro - Luan.

 

DESCHIDE CONT ȘI PLASEAZĂ UN PARIU DE 50RON

VEI PRIMI 200RON BONUS INDIFERENT DE REZULTAT!

 

FREEBET DE 50RON ȘI MULTI BOOST DE PÂNĂ LA 5,000RON

PE CUPA CONFEDERAȚIILOR ȘI CE U21! ÎNCASEAZĂ ACUM!

Pont Cruzeiro VS Gremio: DNB 2

O confruntare dificil de apreciat, chiar dacă gazdele sunt susțiute de agenții prin cote preferențiale, dar destul de rezervate, tocmai pe fondul trendurilor de evoluție cu oaspeții în față. Cu o singură victorie între 3 înfrângeri mai recent, 2-0 cu Atletico GO, ce momentan se zbate la retrogradare, gazdele au azi o sarcină foarte dificilă împotriva unor rivali ce vin după 5 victorii consecutive, incluzând și succesul 0-2 din Cupă reușit cu aceeași Fluminense, tot pe Maracana cu același scor din campionat. Chiar dacă ulciorul nu este chiar incasabil, le ofer prima șansă cu un DNB vizitatorilor, să continue maratonul de succes, motivați extrem să preia șefia ligii braziliene, într-un moment ce le este propice în context.

Pont pariuri: DNB 2

Miza: 8/10

Cota: 2.60

Adaugat de: pescadorul

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

pescadorul

Pariez... deci exist. Am existat o lungă perioadă în redacţia Pronosticului Sportiv unde am făcut tranziţia de la pronosport la pariuri, noul hobby în care m-am afundat în stilul publicaţiei, există viaţă şi în afara "cotelor sigure", fapt demonstrat ani la rând în listele de surprize potenţiale puse la dispoziţia pariorilor. În prezent exist în redacţia PariuriX cu aceeaşi pasiune pentru suspans în pariuri dar încercând să fiu mai ponderat în sfaturi, nu toţi fiind dispuşi să rişte... deşi se ştie că doar cine riscă câştigă.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici