Croatul Luka Maric a intrat în "haita" lui Andone: "Ştiu cine este Dinamo!"

La ultimul meci jucat în campionat, Ioan Andone a fost certat de fanii din tribune. Şi antrenorul lui Dinamo s-a supărat după egalul, 1-1, cu Gaz Metan şi a spus că are nevoie de "sânge proaspăt" la echipă.

Mai sunt multe de pus la punct. Mai avem nevoie de ceva jucători. Noi sperăm să ne întărim, să avem concurență pe posturi. Asta îmi trebuie. Lotul e bun, dar sunt jucători foarte tineri,

---a spus Ioan Andone

Antrenorul lui Dinamo s-a trezit peste noapte cu un jucător nou la echipă. E vorba de croatul Luka Maric, un fundaş central venit din Iran, de la Persepolis. Maric a fost transferat de Dinamo pentru a umple golul lăsat de plecarea lui Marc, dar şi pentru a-i oferi lui Andone o alternativă în centrul apărării, unde oameni de bază sunt Nedelcearu şi Mevlja.

În vârstă de 29 de ani, Luka Maric a venit în România liber de contract. A jucat până acum la echipe mici, precum Rovinj, Pomorac, NK Istra, Rijeka sau Zawisza Bydgoszcz. Are în palmares Cupa Croaţiei, câştigată acum doi ani cu Rijeka şi a bifat 9 partide în Europa League. Cotat la 700 de mii de euro de către nemţii de la transfermarkt.de, Maric a efectuat vizita medicală şi a ajuns deja în cantonamentul lui Dinamo de la Săftica. "Ştiu cine e Dinamo!", a spus jucătorul croat pentru gsp.ro.

Sunt foarte fericit că am semnat cu Dinamo. Știu ce înseamnă acest club în România. Înainte să vin m-am consultat cu Alioșa Vojnovic, care mi-a spus despre suporterii dinamoviști că sunt unici și merită orice sacrificiu. Ultima echipă la care am evoluat a fost Persepolis pentru că antrenorul de acolo e croat și e un om cu care am o relație specială. M-a rugat să merg acolo să-l ajut și n-am putut să-l refuz,

---a spus Luka Maric

7 jucători a adus Dinamo în această vară: portarii Brănescu și Penedo, fundașii Romera și Oliva, mijlocașul Busuladzici, atacantul Daniel Popa şi acum croatul Luka Maric. 

Foto: fcdinamo.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi