Croatul Ivica Olic, suspendat două luni şi amendat cu 20 de mii de euro pentru pariuri!

Ajuns la 37 de ani, croatul Ivica Olic şi-a spus că n-ar fi rău să facă rost de ceva bani în plus la final de carieră. Aşa că a apelat la casele de pariuri. Nu ca să le facă imagine, ci să mizeze pe meciurile de fotbal. Federaţia germană l-a prins însă în ofsaid. Olic nu a pariat pe meciurile echipei sale, TSV 1860 Munchen, dar a primit două luni de suspendare şi o amendă de 20 de mii de euro, scriu nemţii de la Bild. 

Şefii fotbalului din Germania au confirmat că nouă dintre meciurile pe care a pariat croatul s-au desfăşurat în liga secundă, competiţie în care activează şi echipa lui Olic. "Activitatea" fostului internaţional croat s-ar fi desfăşurat în perioada 26 august - 11 septembrie.

Desigur că a fost o mare greșeală. Nu a fost vorba de sume mari şi am făcut-o doar ca să mă distrez. Îmi pare foarte rău penru ce s-a întâmplat,

---a spus Ivica Olic

Şefii echipei au postat un comunicat oficial pe site-ul clubului în care au anunţat că vor respecta decizia federaţiei, dar că nu sunt de acord cu amenda, considerată prea mare.  

În acest sezon, Ivica Olic a jucat în opt meciuri pentru TSV 1860 Munchen - şapte în liga a doua germană şi una în Cupă. Pentru jucătorul croat, actuala sa echipă este a cincea din carieră în Germania, după Hertha Berlin, Bayern Munchen, VfL Wolfsburg şi Hamburger SV. 

 

Foto: tz.de 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi