Criză neașteptată la FCSB. Meme Stoica, trimis de urgență în Brazilia

Vestiarul FCSB-ului stă pe un butoi cu pulbere, a scris Fanatik, după ce Ada Hululei, amanta lui Ovidiu Popescu, a fost bătută într-o toaletă de la Arena Națională de soția fotbalistului, asistată de soția lui Mihai Pintilii. Conform sursei citate, Hulului ar fi și amanta altor trei jucători „roș-albaștri”. Cine a luat notă de trecere la logică și-a dat seama care este unul dintre cei trei: Pintilii.


Foto: facebook Ada Hululei

Din ce știm noi, situația este mult mai explozivă. A. H. ar fi amanta tuturor fotbaliștilor de la FCSB, aceștia trebuind să își facă programare atunci când vor să fie cu ea. Aflând că în acea seară fata a ajuns bătută la spital, când era rândul său să o întâlnească, Denis Alibec a izbuncnit în plâns pe banca de rezerve. Eronat, toată lumea a crezut că i-ar fi pasat de evoluția slabă din meciul cu Beer Sheva. 

„Este o criză de amante fără precedent în fotbalul românesc. Ca și Olăroiu, Reghecampf sau Gâlcă, multe fete potrivite pentru un asemenea statut sunt atrase de banii din regiunea Orientului Mijlociu. Altele au mers în Italia, altele în Spania, iar altele în Tucia, pentru a-i face galerie lui Șumudică.

În București, a rămas doar Ada Hululei, care și-a pierdut buletinul și nu a știut cum să își scoată altul”, a dezvăluit un analist sportiv, considerând că „amante pentru fotbaliști” este un punct care nu trebuie să lipsească din platforma electorală a lui Răzvan Burleanu.

Aflând despre criza total neașteptată, Gigi Becali a încercat să o contacteze pe „Bomba lui Dodel”, dar aceasta i-a transmis că, mai nou, preferă doctorii.

Latifundiarul l-ar fi trimis de urgență pe Meme Stoica în Brazilia ca să aducă două-trei amante „cariocas”, cu care FCSB să ia campionatul și Liga Campionilor: „I-am zis: Mihai, tu știi deja lumea pe-acolo, de când te-ai dus după fotbaliști și l-ai adus pe ăla micu. Dacă rămâi fără bani de hotel în timp ce încerci să afli care sunt cele mai bune, poți să stai la un prieten. Băi Meme, să nu vii cu una de 1,40 și să-mi spui că are tehnică, fiindcă iar râde Borcea de mine”.  

Acest articol este un pamflet șitrebuie tratat ca atare!

(Scris de Victor Partan)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!