Criză în Serie A? Super-afaceri cu bani puțini

Se anunță bătaie mare sezonul ăsta pentru titlu în Italia. După 18 etape, trei echipe sunt pe podium în Serie A, care este condusă de Napoli, urmată de Juve și Inter. Chiar dacă este pe locul 4, și Roma speră să intre în ”horă”, mai cu seamă că nu despart decât 7 puncte de primul loc. Romanii sunt la numai 2 puncte în spatele lui Inter - echipă antrenată de fostul lor antrenor, Luciano Spalletti.

Antrenorul de 58 de ani și-a stabilit prioritățile pentru perioada de transferuri din ianuarie. Iar una dintre acestele este Clément Grenier (foto: olweb.fr). Cu mijlocașul francez, Spalletti a lucrat șase luni înainte ca să semneze cu Inter, iar acum vrea să-l aducă la Milano. Intrat în ultimele 6 luni de contract cu Lyon, jucătorul de 26 de ani este super-încântat de interesul lui Spalletti pentru el.

În aceste condiții, afacerea are șanse mari de reușită chiar din primele zile ale lui 2018. Cotat la 3,5 milioane de euro în acest moment pe piața transferurilor, Grenier i-ar putea costa pe șefii chinezi ai lui Inter în jur de 5 milioane de euro. Asta în cazul în care francezii vor fi foarte pretențioși...Altfel, riscă să-l piardă gratis în vară. 

Antonin Barak (foto: udinese.it) este un alt jucător care este dorit de Spalletti. Aflat la primul său sezon în Italia, mijlocașul ceh a marcat deja 6 goluri și a devenit în foarte scurt timp unul dintre jucătorii importanți ai lui Udinese. Fostul jucător al Slaviei Praga are contract cu Udinese până în iunie 2022.

O sumă corectă oferită de Inter ar putea face ca Barak să ajungă la Inter în această iarnă. El este cotat la 2,5 milioane de euro pe piața transferurilor de căter site-ul de specialitate transfermarkt.de, dar o ofertă de cel puțin 7 milioane de euro i-ar putea convinge pe șefii lui Udinese să renunțe la el. 

Liderul din acest moment din Serie A, Napoli l-ar putea pierde în ianuarie pe Nikola Maksimovic (foto: sscnapoli.it). În vârstă de 26 de ani, sârbul se pare că nu mai face parte din opțiunile de viitor ale antrenorului Maurizio Sarri. Achizitionat de la Torino în vara lui 2016 pentru 25 milioane de euro, Maksimovic mai are contract cu Napoli până în iunie 2021. Dar în aceste condiții, e lesne de înțeles că el va căuta să plece în următoarele săptămâni. Problema e că liderul din Italia nu va renunța la el chiar atât de ușor, dată fiind suma plătită pentru el. Napoli îl va vinde probabil, dar va încerca să limiteze pe cât posibil pierderile. 

Juve și-a manifestat și ea interesul pentru un jucător de perspectivă. În vârstă de 24 de ani, mijlocașul Manuel Lazzari a impresionat la primul său sezon în Serie A în tricoul celor de la SPAL. Jurnaliștii italieni vorbesc chiar de o convocare a sa în națională la anul. De evoluțiile lui au fost impresionate și alte trei grupări din Italia - Inter, Torino și Lazio. Acest lucru va face din Lazzari un jucător extrem de disputat în ianuarie. El este cotat pe piața transferurilor la 1,5 milioane de euro, dar cu un asemenea interes din parte unor echipe importante e de așteptat ca licitați apentru el să ajungă undeva la aproape 7 milioane de euro. 

Dintre toate grupările amintite mai sus, Torino pare cea mai nerăbdătoare să semneze cu Lazzari (foto: spalferrara.it). Șefii echipei aflată pe locul 10 în Serie A sunt dispuși ca în afara unei sume de bani să-l includă în afacere și pe tânărul Kevin Bonifazi - nimeni altul decât jucătorul de 21 de ani împrumutat sezonul trecut chiar celor de la SPAL. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!