Cristiano Ronaldo şi-a luat viteză: conduce un OZN!

Obrazul subţire cu cheltuială se ţine, spune o zicală din popor. E ceea ce Cristiano Ronaldo a înţeles mai demult. Acum, de sărbători, şi-a făcut un super-cadou. Un Mercedes ultimul "răcnet" e premiul pentru unul dintre cei mai buni ani din carieră. Mândru de achiziţia sa, starul Realului s-a lăudat cu ultima sa "bestie" pe patru roţi pe contul de Instagram.

115 mii euro a plătit CR 7 pentru ultimul model de la Mercedes, un AMG GLE. Super-cadoul vine la o săptămână înaintea meciului cu Sevilla, din Cupa Regelui Spaniei, de pe 4 ianuarie. Trei zile mai târziu Real joacă în campionat cu Granada.

(Foto: Instagram / Cristiano Ronaldo)

În vârstă de 31 de ani, Cristiano Ronaldo este topit după maşini de lux. Anul trecut avea în garajul său 20 de astfel de "piese". A scos la vânzare una dintre ele, un Bentley Continental GT, pentru suma de 65 de mii de lire sterline. Portughezul a mai vândut o maşină asemănătoare în 2009. O cumpărase cu un an înainte de a pleca de la Manchester United. A plătit atunci pentru ea 170 de mii de lire sterline. 

În acest an, imediat după victoria de la Euro, starul Realului și-a comandat ultimul model de Bugatti Veyron. 2,5 milioane de dolari a plătit Ronaldo pe bolidul care ajunge de la 0 la 100 km/h în doar trei secunde şi poate atinge o viteză maximă de 400 km/h! În garajul atacantului portughez își mai fac loc mașini percum McLaren MP4-12 Spyder, Ferrari 599 GTO sau Rolls-Royce Phantom. Cristiano vrea să fie primul la orice oră! "Balonul de Aur" a făcut o "liniuţă" cu James Rodriguez în drumul spre ultimul antrenament.

Ronaldo, unul dintre cei mai bogați sportivi din lume, este recunoscut pentru pasiunea pe care o are pentru mașinile de mare viteză. Puţină lume ştie însă că portughezul a început cu un Seat Ibiza gri. Se întâmpla pe vremea când CR 7 juca la Sporting, el plătind atunci pe maşină 30 de mii de euro. "Când cei de la Sporting mi-au mărit salariul la peste 6.000 de euro am plecat din cantonament şi m-am mutat singur. Apoi mi-am luat şi prima maşină", povestea anul trecut Cristiano Ronaldo într-un interviu.

Ronaldo n-a fost ferit de accidente la volanul bolizilor pe care a încercat să-i "îmblânzească". În ianuarie 2009, aproape de aeroportul din Manchester, şi-a făcut praf Ferrari-ul model 599 Gtb Fiorano. Cristiano nu era băut şi a scăpat fără nicio zgârietură. Maşina a fost apoi cumpărată de un om de afaceri din Braga.  Vezi aici ce a păţit Ferrari-ul lui, dar şi imagini cu câţiva dintre bolizii săi pe patru roţi...

"Balonul de Aur" a fost comparat de către Esteban Granero, fostul său coleg de la Real, cu o melodie a celor de la ACDC! "E ca o furtună pe teren! Nici nu ştii când vine, iar atunci când realizezi că e lângă tine e imposibil să-l mai opreşti!", spune Granero, care acum joacă la Real Sociedad. În comparaţie, "Messi este doar un...reggaeton. Bun, într-adevăr, dar totuşi o adiere în comparaţie cu "uraganul" Cristiano"!

 

Foto: Abaca/Hepta/Sportpictures

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!