Cristiano Ronaldo, mină de aur pentru cei de la PokerStars!

Jocurile de noroc online au cunoscut o dezvoltare incredibilă în ultimii ani. Asta și pentru că marile companii au pus la punct strategii de marketing care și-au atins scopul. Dar atunci când cei de la PokerStars au apelat la cel mai bun jucător de fotbal din lume pentru a apărea în clipurile de promovare, mulți s-au grăbit și au spus că poate fi o alegere greșită. Timpul a dovedit însă că PokerStars a făcut cea mai bună afacere atunci când a apelat la Cristiano Ronaldo. (Sursa: youtube.com)

Numărul vizualizărilor clipurilor în care apare CR7 s-a dublat de când starul Realului a început să facă legea în Europa! Inchipuiți-vă ce se va întâmpla de-acum înainte, având în vedere ultima mare victorie a lui Ronaldo din finala Champions League cu Juventus...Cu siguranță, și sponsorul portughezului, Nike, e gelos acum pe cei de la PokerStars. Cele peste 180 milioane de vizualizări, în doar 7 luni, îi fac invidioși și pe doi dintre giganții ”pieței” de marketing  - John Lewis și Red Bull. 

Alături de agenția Gravity Road, cei de la PokerStars au venit cu un concept nou în ceea ce privește promovarea imaginii - toate aceste videoclipuri sunt de fapt mici povestioare pline de umor în care Cristiano Ronaldo și ”extraterestrul” din NBA - Dwayne Wade își lansează provocări care mai de care mai haioase. Diferitele trucuri, dar și abilitățile extraordinare ale celor două staruri din sportul mondial au făcut deliciul milioanelor de oameni care au share-uit clipurile nebune. 

Nu mai puțin de 82 de milioane dintre aceste vizualizări au fost pe facebook, cu o medie de 1 cent pentru fiecare clip. Revoluție a fost și pe Instagram, unde 4 milioane de oameni au dat click la ultimul filmulet cu Ronaldo - devenit cel mai vizionat clip în mediul online.

Primul videoclip al lui Ronaldo a generat peste 5 milioane de dolari în advertising, cât au reușit împreună ESPN, CNN, Mail Online, Daily Mail și Fox News..”În strategia sa, videoclipul trebuie să schimbe percepțiile în timp ce eroii se folosesc de tot felul de trucuri și combinații pentru a-i face pe oameni să conștientizeze și să aprecieze, în același timp, marca”, a declarat Al Berry - omul ”responsabil” de Campania #raiseit. 

Având în vedere acest succes enorm din ultima vreme, e puțin probabil ca cei de la PokerStars să renunțe, pentru campaniile de marketing, la marile personalități din sport și e de așteptat ca în această vară pe piață să fie lansate noi clipuri cu Cristiano Ronaldo, Dwayne Wade și Neymar. ”Ceea ce este interesant din perspectiva mea sunt datele care se află în spatele acestor videoclipuri, modul în care oamenii înțeleg ceea ce le transmitem și că sunt direcționați într-un anumit sens. Pe măsură ce vom merge înainte pe această linie, vom măsura și mai atent impactul videoclipurilor noastre în societate. Pentru că tot ceea ce contează este efectul”, a încheiat Al Berry.

Aici ai unul dintre ultimele clipuri în care ”eroi” sunt Cristiano Ronaldo și Dwayne Wade..

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!