Cristiano Ronaldo, încă 5 ani pe "Bernabeu"! 21 de milioane de euro pe an va câştiga CR7 la Real Madrid

Fanii Realului sunt în al nouălea cer! Îl vor avea pe starul Cristiano Ronaldo pe "Bernabeu" încă 5 ani! Spaniolii de la "As" le-au dat vestea cea mare suporterilor madrileni. Galacticul-şef Florentino Perez a acceptat toate condiţiile, numai să nu-l piardă pe CR7. Chiar şi noul salariu, de 21 de milioane de euro pe sezon, i s-a părut rezonabil preşedintelui Florentino Perez. 

Toată discuţia a început se pare imediat dupa Euro 2016, când Perez l-a sunat pe Cristiano să-l felicite pentru victorie. Cei doi au deviat de la subiect şi au adus în discuţie Realul, mai precis viitorul echipei. Ronaldo a ajuns la Real în 2009, când spaniolii le-au plătit celor de la Manchester United 94 de milioane de euro. A fost, atunci, cea mai mare sumă de transfer din istorie. Între timp, Gareth Bale a urcat pe primul loc în acest clasament. De astăzi, Paul Pogba conduce topul cu cei 118 milioane de euro plătiţi de Manchester United lui Juventus. 

Accidentat în finala cu Franţa de la Euro, Cristiano Ronaldo va lipsi de la Supercupa Europei de săptămâna viitoare, cu Sevilla. Zidane nu mai are răbdare - le-a cerut medicilor echipei să-l repună cât mai repede pe picioare pe starul portughez. Zidane nu concepe startul din grupele Champions League fără Cristiano pe teren. 

Reinnoirea contractului cu Ronaldo nu e singura preocupare a preşedintelui Florentino Perez în aceste zile. Presa din Spania scrie că şeful Realului negociază cu Bayern pentru transferul lui David Alaba. 65 de milioane de euro au oferit madrilenii la prima strigare, sumă refuzată însă de nemţi, care au anunţat că mijlocaşul austriac de 24 de ani poate pleca doar pentru 80 de milioane...Plus portughezul Pepe! "Cam mult", au spus spaniolii, care n-au închis totuşi discuţiile cu bavarezii. 

Foto: Abaca/Hepta/SPORTPICTURES

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi