Cristiano Ronaldo, fotbalistul de pe altă planetă!

Juventus a sperat să-și ia revanșa după eșecul usturător în finala Ligii cu Real de anul trecut, dar jucătorii lui Allegri parcă au fost hipnotizați de super-starurile madrilenilor. Așa cum era de așteptat, Cristiano Ronaldo (captură foto: youtube) a fost ”regele”- cu o dublă de vis. Al doilea gol a fost o capodoperă, de departe cel mai frumos gol marcat vreodată în istoria Champions League!

În fața unei asemenea execuții (pe care am mai văzut-o doar în celebrul film ”Drumul spre victorie”), nu poți decât să te pleci! Că ești simplu spectator, fan al lui Messi sau fotbalist, cu toții ar trebui să facem asta în fața acestui jucător de pe altă planetă! Să mai spunem doar atât - Ronaldo a devenit primul jucător din istoria Ligii care marchează în 10 partide consecutive și că ”Balonul de Aur” a ajuns la 38 de goluri în toate competițiile în acest sezon, cele mai multe din top5 campionate ale Europei. 

Acum, hai să ne mai bucurăm de bijuteria lui CR7, o execuție care se vede, poate, o dată la 100 de ani pe un teren de fotbal.

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!