Cristiano Ronaldo a cumpărat recent o insulă. Vezi cui i-a făcut-o cadou!

Se pare că generozitatea lui Cristiano Ronaldo nu cunoaşte limite când vine vorba despre cel mai bun prieten al său, impresarul portughez Jorge Mendez. Acesta s-a însurat în urmă cu o săptămână, iar cavalerul de onoare a fost, bineînţeles, "Balonul de aur".

Nimic deosebit până aici, însă trebuie precizat că Ronaldo s-a făcut remarcat şi prin cadoul inedit oferit mirilor. A cumpărat special pentru aceştia o insulă grecească. 

Starul portughez cunoaşte foarte bine insulele din Grecia, fiind cunoscută pasiunea sa pentu vacanţele petrecute în această ţară. Numele insulei n-a fost dat publicităţii, însă presa engleză scrie că este vorba despre Nisos Sofia, insulă care ar fi costat patru milioane de euro. Trebuie precizat că 16 astfel de insule greceşti sunt scoase la vânzare pe internet, preţul find între 3 şi 50 de milioane de euro. 

În mod evident preţul nu este o problemă pentru fotbalistul lui Real Madrid, care anul trecut a înregistrat venituri de aproape 80 de milioane de euro, devenind al treilea cel mai bine plătit sportiv din lume.

Cristiano Ronaldo şi Jorge Mendes lucrează împreună din anul 2003 şi de atunci sunt de nedespărţit.

Pariază la această casă de pariuri online pe meciurile lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid!

Agentul portughez în vârstă de 49 de ani este cunoscut drept unul dintre cei mai de succes impresari din lume, cu o avere de peste 100 milioane de euro. A intermediat până în prezent transferuri de peste un miliard de euro, iar mai nou este şi proprietar exclusivist al unei insule în Grecia.

Nunta a avut loc săptămâna trecută la Porto, iar printre cei 400 de invitaţi s-au numărat şi Roman Abramovic (patronul miliardar al lui Chelsea), Florentino Perez (preşedintele lui Real Madrid), Luis Felipe Viera (preşedintele clubului Benfica) şi numeroşi fotbalişti portughezi şi spanioli. Toate darurile în bani au fost donate de miri în scop caritabil.

Insula Nisos Sofia este situată în Marea Ionică şi are o suprafaţă de peste 17 hectare.

Fiind întrebat despre acest cadou de nuntă, Jorge Mendes a dat un răspuns savuros:

În aceste condiţii, chiar nu ştiu ce aş putea eu să-i cumpăr lui Cristiano la nuntă!Jorge Mendes

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi