Cristian Sima, unul dintre cei mai căutați români, a fost văzut într-un cazino din București!

Conform cancan.ro Cristian Sima, un broker care se află de patru ani de zile pe lista celor mai căutați români, s-a întors în țară după ce până acum a stat ascuns în Elveția și Islanda. Și nu doar că s-a întors în România, dar acesta nu a putut rezista tentației de a se duce în cazino pentru a își încerca norocul la ruletă și poker.

crstian-sima.jpg

Acesta a intrat duminică dimineață (28 august) în jurul orei 02:00 în cazinoul Hotelului Sheraton acolo unde a stat timp de 4 ore. Întâi el s-a jucat la ruletă, dar după o vreme s-a plictisit și s-a băgat la un joc de poker. Se pare că norocul i-a surâs deoarece la plecare acesta s-a dus la casă pentru a ridica un câștig de 1,500 de euro. În primă fază angajatul cazinoului nu a vrut să îi dea banii, dar nu se știe prea bine care au fost motivele. Cert este că în final spiritele s-au liniștit iar Cristian Sima și-a luat banii și a plecat. 

Brokerul a fugit din România în 2012 după ce mai multe persoane publice au spus că au fost înșelate de acesta, prejudiciul total ridicându-se în jurul valorii de 20 de milioane de euro. Printre cei păcăliți se numără Tudor Chirilă, Andreea Raicu și ex-ministrul Daniel Dăianu, dar lista este mult mai lungă. 

Ofertã bunã = câștiguri mai mari. Vezi agenția recomandatã de PariuriX.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi