Cristian Lopez, în locul lui Alibec la FCSB. Atacantul spaniol a negociat şi cu Dinamo

FCSB vrea să se mişte repede după vânzarea lui Alibec. Prosport scrie că Gigi Becali a declanşat operaţiunea pentru transferul lui Cristian Lopez - fostul atacant de la Lens şi CFR Cluj poate veni sub comanda lui Dică liber de contract. Fotbalistul spaniol (foto: sportpictures.eu) a fost unul dintre cei mai buni atacanţi din România în sezonul 2015-2016, el reuşind să marcheze 16 goluri în 38 de partide jucate în tricoul clujenilor.

Culmea e că şi marea rivală Dinamo l-a trecut pe lista de transferuri pe Lopez, dar se pare că negocierile dintre cele două părţi au căzut când în afacere a apărut Gigi Becali, care vrea să-i aducă un concurent pe măsură lui Gnohere. În aceste condiţii, dinamoviştii au optat pentru Mircea Axente. 

”Este adevărat, l-am vrut şi noi pe Lopez. Florin a vorbit cu impresarul lui, dar nu s-a putut. Banii nu înseamnă totul. Nu s-a putut şi noi l-am luat pe Axente. Spun că nu banii înseamnă totul şi puteţi vedea că FCSB este echipa cu cele mai mari investiţii din România. Dar cu toate acestea, în ultimii trei ani nu a reuşit să câştige campionatul”, a declarat Ionel Dănciulescu pentru DigiSport. 

Pariază pe Liga I Betano și obține profitul suplimentar!

Până să înceapă tratativele cu FCSB, Cristian Lopez (foto: sportpictures.eu) le-a cerut celor de la Dinamo un salariu de 15.000 de euro pe lună, lucru neacceptat de către şefii clubului din "Ştefan cel Mare". Nu este prima dată când Gigi Becali îl vrea pe fotbalistul spaniol. Acum doi ani, când Tade juca la FCSB, Becali i-a propus CFR-ului un schimb cu Lopez, dar ardelenii au refuzat categoric şi l-au cedat pe atacantul spaniol în Franţa, la Lens. 

Venit în ţară cu treburi, Mircea Rednic va urmări din tribune derby-ul dintre FCSB şi Dinamo. Antrenorul care l-a adus pe Gnohere la Dinamo s-a amuzat pe seama situaţiei în care se află actualmente atacantul francez. Gnohere (foto: sportpictures.eu) nu a jucat în prima etapă de campionat pentru că s-a spus că ar avea un kilogram în plus...

"Păi eu înseamnă că nici nu trebuia să îl iau, cum a venit... A venit, cât ursul era...Când ai un jucător ca el...Dacă avea doar un kilogram în plus, era "piesă". Eu mă bucuram, îl pupam când ajungea la un kilogram de cât trebuia să aibă. La mine, niciodată nu cred că a fost sub trei kilograme. Dar juca. E un atacant care, dacă are mingi în față, o bagă în poartă din orice poziție. Asta e calitatea lui. Dar acum asta e decizia antrenorului sau a antrenorilor...Că sunt mai mulți antrenori pe acolo..", a spus Mircea Rednic. 

Deschide cont acum pariază pe FCSB vs Dinamo la o cotă mărită de 50.00!

 

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 40.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi