Criminalul din Vegas nu avea probleme financiare: era milionar la poker!

Înregistrările Serviciului de Venituri al statului (IRS) arată că Stephen Paddock a fost un jucător de succes, el câștigând cel puțin 5 milioane de dolari în 2015. Mare parte din acești bani i-ar fi câștigat la video poker. Informația, care a fost publicată NBC News, vine să întărească faptul că pensionarul nebun care a ucis 59 de oameni în Las Vegas nu avea probleme cu banii, așa cum s-a spus inițial.

Culmea e că el a câștigat cele 5 milioane de dolari chiar într-un cazinou din Las Vegas, conform raportului IRS. Criminalul ar fi câștigat cea mai mare parte din bani într-o singură seară, în condițiile în care acesta nu era un expert. Mai mulți specialiști sugerează că un premiu de 5 milioane de dolari câștigați la un terminal de poker e greu de câștigat într-un an întreg, darămite într-o scurtă vizită. Iar dacă s-a întâmplat asta, chiar e o minune...Nu este clar din raportul NBC dacă cifra de 5 milioane dolari reprezintă câștiguri nete sau brute.

Dacă e așa, atunci Paddock a făcut o mulțime de bani și nu prea se mai justifică faptul că din cauza problemelor financiare ar fi recurs la gestul criminal. ”Chiar și cu aceste dezvăluiri, nu am făcut un pas înainte în a-l înțelege pe acest bărbat ce l-a determinat să ucidă oameni”, au declarat surse din anchetă. 

În Statele Unite, gamblerii au posibilitatea să raporteze atât câștigurile cât și pierderile de la cazinouri, iar instituția care contabilizează totul este IRS (Internal Revenue Service)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!