Crezi că poţi prinde trei cote consecutive cu cotă minimă 1.50? Vezi cum poţi obţine un super bonus în acest weekend!

Începe un nou weekend plin de meciuri de calitate în fotbalul european şi nu numai. Avem etape în Franţa, Italia sau Spania, dar şi partide de la Cupa Asiei sau Cupa Africii pe Naţiuni. Şi asta nu este tot! Cele mai puternice echipe din handbalul mondial masculin se luptă pentru titlul mondial, iar la Melbourne cei mai buni jucători din lume caută să avanseze în săptămâna a doua a turneului de Mare Şlem. Oferta pe meciuri de baschet sau hochei pe gheaţă este şi ea impresionantă, astfel că în acest weekend am putea obţine şi elibera un super bonus.

bonus-prima-depunere.png

La această casă de pariuri online aveţi un bonus de 50% din valoarea primului depozit până la cel mult 400 RON. Pentru a primi bonusul trebuie să rulaţi de trei ori suma depozitată. Acest rulaj poate fi făcut în ziua de sâmbătă foarte uşor. Nu trebuie decât să ne alegem cu atenţie cele trei pronosticuri pe care să le pariem. Putem încerca ceva de gen.

Un pronostic care să fie decis până la ora 17. Aici putem alegem dintre meciurile de la Australian Open. De exemplu putem alege victoria în doua seturi a Petrei Kvitova în duelul cu americanca Madison Keys. Cehoaica, a patra jucătoare a lumii n-a pierdut set la ediţia curentă a Openului Australian. 1.526 este cota acestui pronostic.

Dacă ne-a ieşit acest pronostic căutăm apoi unul care să fie decis până în ora 21:00. Aici avem o ofertă mai mult decât vastă din fotbal, aşa că nu vă rămâne decât să fiţi inspiraţi în alegerea pronosticului. Aici putem încerca over 2.5 goluri la duelul din FA Cup dintre Manchester City şi Middlesbrough. "Cetăţenii" au întâlnit şi în turul precedent din FA Cup o echipă din Championship - Sheffield Wednesday - câştigând cu 2:1. Atunci a ieşit la "mustaţă" overul dar trebuie ţinut cont că City jucase cu doar trei zile în urmă un meci dificil, în timp ce acum sunt odihniţi după o săptămână de pauză. Pe acest al doilea pronostic pariem suma depozitată prima dată.

Meciul de pe Etihad Stadium se încheie până în ora 19:00 aşa că nu ne rămâne acum decât să mai alegem o cotă de 1.50 pentru un meci care să înceapă după această oră. Putem miza de exemplu pe meciul lui PSV de la Cambuur. Liderul din Eredivisie.a câştigat fiecare din ultimele cinci partide din Eredivisie. Va întâlni o echipă care acasă a pierdut patru meciuri la râdn până să-l câştige pe ultimul. În tur PSV s-a impus cu 4:0, trupa lui Eindhoven câştigând şi precedenta vizită pe terenul lui Cambuur. Avem aici o cotă de 1.615 pentru 2 solist, pronostic pe care mizăm suma depozitată.

Dacă aţi prins cele trei pronosticuri veţi face şi profit şi vă veţi alege şi cu bonusul de 50% din suma depusă.

De exemplu dacă depuneţi 50 RON şi-i veţi paria pe cele trei sugestii ale noastre aţi avea cam aşa:
Pariu 1: 50 RON x 1.526 >> câştig 76.3 RON (punem 26 RON separat)
Pariu 2: 50 RON x 1.50 >> câştig 75 RON (punem 25 RON separat)
Pariu 3: 50 RON x 1.615 >> câştig 80.75
Avem aşadar profit 26 + 25 + 31, adică 82 RON la care adăugăm bonusul de 25 RON la care îl vom primi în maxim 48 de ore. Dacă observaţi şi în cazul în care prindeţi primele două pronosticuri ieşiti pe plus (cu bonusul) la final. Aşadar cu o investiţie iniţială de 50 RON am avea în momentul acordării bonusului o balanţă de 157 RON ceea ce nu-i rău.

Cam aşa stau lucrurile la depozit aproape de minim. Mult mai tentant însă obţinerea bonusului maxim. În acest caz ar trebui să depunem 800 RON şi am avea cam aşa:
Pariu 1: 800 RON x 1.526 >> câştig 1220 RON (punem 420 RON separat)
Pariu 2: 800 RON x 1.50 >> câştig 1200 RON (punem 400 RON separat)
Pariu 3: 800 RON x 1.615 >> câştig 1292 RON
Astfel dacă am cele trei recomandări de mai sus ar fi corecte şi aţi încerca să obţineţi bonusul maxim veţi avea un profit de 1.312 RON la care adăugăm bonusul de 400 RON. Deci, investiţi 800 RON, prindeţi trei pronosticuri corecte şi faceţi profit peste 1.700 RON. Sună destul de bine, nu?

Vor fi şi pariori care se vor gândi că ar putea miza direct depozitul la oricare agenţie pe un bilet cu cele trei pronosticuri şi câştigul ar fi mult mai mare. Este adevărat, dar dacă pe biletul cu trei selecţii n-am prinde una toată miza ar fi pierdută, pe când aici dacă alegem primul pronostic corect atunci chiar dacă ar fi să-l pierdem pe al doilea tot am mai rămâne cu ceva bani în cont, iar dacă ar fi pierdut utlimul practic am fi pe zero din pariuri, dar cu bonusul în plus.

Nu este un stil de pariere tocmai bun pentru că dacă aţi pierdut primul pariu aţi peirdut şi banii depuşi, dar şi bonusul. În schimb dacă vă credeţi în stare să prindeţi 2-3 cote succesive de minim 1.50 poate fi încercat şi acest stil de pariere mai "kamikaze".

Ce trebuie să mai ştiti despre acest bonus:
- nu se acordă pentru depozitele făcute prin Skrill, Neteller sau Webmoney
- pariurile anulate nu vor fi luate în considerare
- bonusul este creditat în 48 de ore de la parierea sumei depozitate de trei ori
- bonusul se acordă doar dacă primul depozit a fost făcut în termen de şapte zile de la data înregistrării
- bonusul va trebui rulat de cinci ori pe cote de 1.50 într-un interval de 30 de zile  

Click aici pentru a obţine acest super bonus de până la 400 RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi