Crezi că poți ghici următoarea echipă unde va merge Jurgen Klopp? Pariază și tu acum!

Jurgen Klopp este antrenorul care a câștigat două titluri cu Borussia Dortmund și a dus echipa până în finala Ligii Campionilor în 2013. Formația sa a avut însă un sezon destul de slab iar la sfârșitul turului era chiar ultima clasată în Bundesliga. Deși aceasta pare că și-a mai revenit, antrenorul german a anunțat în urmă cu doar câteva zile în cadrul unei conferințe de presă că va părăsi pe Borussia Dortmund la sfârșitul sezonului. În același timp a mai spus că nu se simte obosit și nu intenționează să ia vreun an de pauză. Asta înseamnă că din toamnă îl vom vedea probabil la un alt club, dar unde?

Această casă de pariuri online n-a pierdut deloc timpul și a băgat în ofertă posibilitatea de a paria pe următoarea destinație a cunoscutului antrenor german. Deși presa vehiculează că acesta ar putea ajunge la Barcelona, bookmakerii sunt de cu totul altă părere. Aceștia acordă lui Klopp o cotă de numai 2.00 să devină antrenor la Manchester City, în timp ce Barcelona este cotată abia cu șansa a șasea, la o cotă de 13.00.

Real Madrid, Arsenal, Liverpool, PSG dar chiar și naționala Germaniei sunt destinații plauzibile conform caselor de pariuri. Mai jos puteți vedea o listă completă de opțiuni și cote.

cote-klopp.png

 Pariază și tu acum! Ai bonus de bun venit de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi