Craiova se pune Contra lui Dinamo în Cupa României! Ivan: Nu contează cine dă gol!

Craiova şi Dinamo au un parcurs tras la indigo în play-off-ul campionatului - ambele echipe au câte două egaluri şi sunt vecine în clasament, despărţite de un singur punct - 24 puncte, respectiv 23. Cele două echipe s-au întâlnit deja în play-off, dar niciuna nu a "deranjat" poarta şi s-a terminat 0-0.

Acum, oltenii se vor afla din nou faţă în faţă cu Dinamo în sferturile Cupei României şi sunt convinşi că vor avea un meci la fel de greu. A recunoscut-o chiar Gigi Mulţescu, cel care a spus că dinamoviştii au devenit o "nucă" foarte greu de spart de când la echipă a venit Contra. "Întâlnirea cu Dinamo are conotaţii speciale, datorită faptului că este un meci eliminatoriu, diferit de campionat, unde poţi recupera punctele pierdute. De aceea, va fi un meci tacticizat la maximum. De la venirea lui Cosmin Contra pe banca tehnică, echipa s-a transformat. Are tehnicitate sporită în regim de viteză, e mai agresivă", a spus Mulţescu. (Foto: Sportpictures.eu)

Antrenorul Craiovei se teme cel mai mult de jocul dur al lui Dinamo - după ultima întâlnire directă, oltenii l-au pierdut pe unul dintre cei mai buni jucători. "Avem un accidentat, pe Alexandre Barthe, victimă a duelului precedent cu Dinamo. De accea, la meciul de la Severin, mi-e teamă doar de agresivitatea fizică a celor de la Dinamo şi, în consecinţă, vreau să fac un apel la brigada de arbitrii să nu lase să escaladeze agresivitatea în teren. Noi vom juca ofensiv în orice moment prielnic!”, a anunţat antrenorul Craiovei.

Va fi meciul lui "Ivan cel groaznic"?..

Omul trimis în teren de Daum la disperare în meciul cu Danemarca din preliminarii, Andrei Ivan a declarat că învingătoarea se va decide în timpul regulamentar. Vezi la această casă de pariuri online ce cotă are Craiova pentru o victorie în 90 de minute. "Ştim şi calităţile lor, dar şi punctele slabe. Vom face totul pentru a câştiga, pentru a avansa în competiţie deoarece ne dorim toţi să aducem un trofeu în Bănie. Am încredere în mine şi colegii mei că ne putem impune în timpul regulamentar. Nu contează cine va marca, important este să mergem mai departe!", s-a arătat încrezător Ivan. (Foto: Sportpictures.eu)

Jucătorii Craiovei aşteaptă mult mai multe de la atacantul pe care Mulţescu l-ar fi trimis titular cu Danemarca. Calancea l-a rugat pe Ivan să nu-l mai "menajeze" pe portarul advers..."Victoria este obiectivul nostru, fiindcă ne dorim toţi să jucăm finala Cupei României. Trebuie să nu mai facem greşeli defensive, iar în ofensivă Andrei Ivan să înceapă să marcheze!", a declarat antrenorul oltenilor. 

La Dinamo s-au întors "petrecăreţii"

Doar patru zile a durat pedeapsa din partea clubului Dinamo pentru cei trei jucători care au băut în avionul naţionalei de tineret. După ce şi-au pus cenuşă în cap într-un video postat pe site-ul clubului, Ionuţ Nedelcearu, Patrick Petre şi Alin Dudea au fost trimişi la echipa a doua. Au fost iertaţi, însă, iar Contra i-a inclus în lotul pentru meciul cu Craiova din Cupă. Pedeapsa va fi reactivată la prima abatere! Nedelcearu a fost unul dintre titularii lui Dinamo în acest sezon, în timp ce Petre şi Dudea au avut apariţii sporadice în primul 11. "Eu sper să fi învăţat dintr-o prostie şi să nu o mai repete. Dacă dintr-un lucru negativ va ieşi un lucru pozitiv, atunci eu sunt fericit. Dar dacă dintr-un lucru negativ faci şi mai mult, atunci devine o problemă. Dacă nu vor învăţa din greşeala asta, va fi foarte greu să mai poată să evolueze” , a declarat Contra. (Foto: Sportpictures.eu)

Craiova vs Dinamo, absenţi, echipe probabile 

Aşa cum spunea şi antrenorul Gigi Mulţescu, Barthe este accidentat şi va vedea meciul din tribune. Există totuşi şi veşti bune pentru olteni: Ionuţ Briceag s-a refăcut după ultima accidentare şi e gata pentru meciul cu Dinamo. Mulţescu a anunţat că fundaşul stânga a făcut un antrenament fizic la care a rezistat foarte bine şi că e foarte probabil să îl titularizeze în meciul din această seară. Ca urmare, Nicuşor Bancu (cel care a preluat postul de fundaş stânga în ultima etapă de campionat) va reveni pe poziţia sa obişnuită în linia de mijloc a echipei sale.

Cum ar putea arăta CSU Craiova împotriva lui Dinamo: Calancea - Dimitrov, Kelic, Popov, Briceag - Zlatinski, Screciu, Băluță - Ivan, Gustavo, Măzărache.

De partea cealaltă, Dinamo ar putea începe fără Penedo și Bawab - cei doi abia s-au întors de la meciurile naționalelor din preliminarii și ncel mai probabil vor fi rezerve, ca şi Nedelcearu, Patrick Petre şi Dudea - fotbaliştii care au destupat mai multe sticle de băutură în avionul de întoarcere al naţionalei mici. Marea surpriză este titularizarea lui Rivaldinho, pentru prima dată de când a fost transferat de Dinamo.

Chiar dacă Nemec (Foto: Sportpictures.eu) a jucat şi el pentru Slovacia, e de aşteptat că antrenorul lui Dinamo să-l trimită din primul minut pe teren, bazându-se pe experienţa lui foarte mare în astfel de meciuri.  

Contra ar putea trimite în teren următorul "11": Cerniauskas - Romera, Dielna, Nedelcearu, St. Filip - Nistor, Busuladzic, Palic - Hanca, Nemec, Rivaldinho.

Dinamo, care nu a marcat încă în play-off, a înscris însă de fiecare dată în ultimele patru etape ale campionatului regulat şi e de aşteptat să o facă şi la meciul de astă seară din Cupă. În plus, Dinamo e neînvinsă de şase meciuri şi vrea să-şi îmbunătăţească performanţa, aşa că e de aşteptat ca echipa lui Contra să înceapă tare meciul cu Craiova.

Desigur, oltenii nu vor sta nici ei cu mâinile în sân - au jucători buni de atac, iar meciul va fi unul deschis oricărui rezultat. E dificil de spus cine va câştiga partida, fiind o întâlnire de "1X2". Aşa că cel mai indicat pariu pentru acest meci este cel pe numărul de goluri. Nu uitaţi înainte să jucaţi la pariuri pe meciul Craiova - Dinamo să vă aruncaţi o privire peste pronosticul oferit pe site-ul nostru de Helmut Duckadam.

Fă-ţi şi tu un cont la această casă de pariuri online şi pariază pe meciul CSU Craiova - Dinamo!

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi