Craiova, pusă la zid la Giurgiu! Oltenii și-au luat adio de la titlu (VIDEO)

CSU Craiova s-a stins precum o stea căzătoare după lecția de fotbal predată moldovenilor de la Botoșani în meciul tur din semifinalele Cupei României. La Giurgiu, oltenii au fost ”mâncați” de țânțari, dar și de jucătorii lui Gigi Mulțescu. Cu doar un egal în play-off până la meciul cu CSU Craiova, fotbaliștii Astrei le-au întors ”serviciul” adversarilor și au câștigat cu același scor cu care au pierdut în Bănie în meciul tur. 

După o primă repriză în care arbitrul a anulat golul lui Bancu pentru un ofsaid, gazdele au ieșit mai hotărâte pe teren în repriza secundă și au pus presiunea la poarta lui Popescu.

Abang și Matei (cu un gol anulat) au creat panică în defensiva oltenilor, care au cedat până la urmă în minutul 79 - Seto a schimbat tabela în dreptul Astrei după o super-execuție din marginea careului. 

Deși s-au zbătut mult după primirea golului, fotbaliștii lui Devis Mangia nu au reușit să schimbe soarta partidei. Gazdele au profitat de orice moment pentru a le pune bețe în roate oltenilor, iar imaginea de mai jos nu mai are nevoie de niciun comentariu...

Înfrângerea Craiovei la Giurgiu a fost o veste nesperată pentru Viitorul lui Hagi, care încă trage speranțe că echipa lui poate pune mâna pe biletul de Europa în sezonul viitor. Între cele două echipe au rămas 4 puncte, iar etapa viitoare se anunță una de foc - cu un meci de cinci stele în Bănie (Craiova vs Viitorul) și cu ”finala” campionatului de pe Național Arena dintre FCSB și CFR Cluj.  

Video AICI cu cele mai importante faze din meciul Astra vs CSU Craiova 1-0. 

(Credit Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi