Craiova, egal în genunchi cu CFR Cluj. Jucătorii lui Dică respiră

Pe ”Ion Oblemenco”, primele 25 de minute n-au înregistrat nicio fază periculoasă la cele două porți, echipele preferând să se studieze până să treacă la lucruri serioase. După o centrare a gazdelor care a creat panică în careul ardelenilor, oltenii au fost la un pas să o pățească - ”ghiuleaua” lui Hoban a fost scoasă de Mitrovic (foto: sportpictures.eu). Putea fi al patrulea gol din acest sezon pentru jucătorul de 35 de ani. 

Mitrovic a avut treabă și după pauză - portarul Craiovei a intervenit mai întâi salvator la execuția lui Culio (min. 64), pentru ca patru minute mai târziu să rețină în doi timpi la șutul lui Deac. În ultimele 20 de minute, Dan Petrescu l-a aruncat în luptă și pe Alex Ioniță pentru a iuți acțiunile echipei sale. 

Vâtcă a ieșit și el în evidență în minutul 74, când a respins excelent mingea trimisă de Mitriță pe care scria gol. A fost ultima mare ocazie a unei partide disputate, al cărei rezultat o avantajează pe FCSB cu condiția, însă, să o bată pe CSM Iași. O victorie cu moldovenii duce trupa lui Dică la egalitate de puncte (35) cu CFR Cluj, iar disputa pentru titlu se încinge!

În derby-ul cu CFR, la gazde a debutat Florin Gardoș (foto: sportpictures.eu)  - de când a venit împrumut de la Southampton, Gardoș nu a fost băgat în seamă de Mangia. Acum, antrenorul italian a apelat la el pentru că Renato Kelic s-a accidentat și nu a mai putut continua.  

De la derby-ul din inima Olteniei nu au lipsit nici incidentele. Cu puțin timp înainte de începerea meciului, stewarzii au intrat în forță peste fanii lui CFR Cluj și au dat cu gaze lacrimogene. Responsabilii cu securitatea n-au ţinut cont că în tribune se aflau femei şi persoane mai în vârstă...

În urma acestei intervenţii, mai multor persoane li s-a făcut rău (captură foto: TelekomSport). Se pare că stewarzii au primit ordin să intervină după ce câțiva dintre fanii ardelenilor au intrat în conflict cu fanii înfierbântați ai Craiovei. 

DEVIS MANGIA, antrenor CSU Craiova: ”Nu a fost un spectacol bun, nu am jucat bine. Știam cum vom juca, am muncit, dar nu am găsit soluția. CFR a controlat bine jocul, dar nu a fost un joc bun. Multe mingi lungi, multe greșeli. Nu mi-a plăcut meciul. Așa e fotbalul. În toamnă mergea atacul, acum merge apărarea și nu mai merge atacul. Trebuie să ne găsim echilibrul. Cred că am luat un gol în 7 meciuri, asta e bine. Dar trebuie să găsim soluții pentru a avea mai multe ocazii de gol”. 

ALEXANDRU MITRIȚĂ, CSU Craiova: ”Pot să spun că suntem mulţumiţi că nu am pierdut. CFR a venit şi şi-a făcut jocul, ştiam că vor veni peste noi, dar, din păcate, nu am putut mai mult. Era important să câştigăm, am recuperat multe mingi, dar nu ne-a ieşit jocul în atac. Cu FCSB va fi un meci foarte frumos, pentru că suntem două echipe care jucăm fotbal. Sperăm să jucăm mai bine și să câştigăm”.

CIPRIAN DEAC, CFR Cluj: ”Eu cred că, după aspectul jocului, e un rezultat echitabil. Poate am fost puţin mai mult în jumătatea lor, am făcut presing sus şi nu le-am dat spaţii, dar, una peste alta, e un rezultat corect. Până la urmă, suntem tot la mâna noastră. Nu trebuie să uităm că etapa viitoare FCSB va juca împotriva Craiovei”.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!