Craiova ”arbitrează” lupta la titlu. Mangia: ”Mergem să câștigăm la Cluj!”

Implicată în lupta pentru locul 3 cu Astra, CSU Craiova va ataca meciul de la Cluj cu formula de bază. Cel puțin asta a anunțat antrenorul Devis Mangia - care a declarat că nu se gândește să menajeze niciun jucător important. Oltenii luptă pe două ”fronturi” pe acest final de sezon, la doar câteva zile distanță urmând să joace returul cu Botoșani din semifinalele Cupei României. După 5-1 la Craiova, oltenii (foto: sportpictures.eu) n-ar trebui să aibe probleme în Moldova. 

”Ştim că va fi dificil la Cluj, CFR este o echipă experimentată, foarte bună. A demonstrat acest lucru pe tot parcursul sezonului, în special în meciurile de acasă. Dar noi vom merge acolo să facem tot ce putem pentru a câştiga. Vrem să terminăm pe locul 3, fiindcă tot sezonul am fost pe podium şi ar fi păcat să nu rămânem acolo. Trebuie să ne gândim numai la primul meci, nu la cel de Cupă sau la cel cu FCSB”, a spus Mangia. 

”Nu vreau ca alţii să ne facă nouă socotelile, ce echipă să folosim...Întotdeauna voi folosi cea mai bună echipă, sau care cred eu că este cea cea mai potrivită să câştige, fiindcă eu ştiu cel mai bine care sunt cei mai pregătiţi jucători, nu alţii. Mai avem patru sau cinci meciuri de jucat, le vom trata pe toate la victorie. De la începutul sezonului le-am spus jucătorilor că meciul cel mai important este următorul, nu pot transmit acum altceva, altfel nu putem să avem o mentalitate corectă” a mai declarat antrenorul lui CSU Craiova (foto: sportpictures.eu).

Antrenorul italian va aborda următoarele două întâlniri fără Gardoș și Bic, accidentați, în vreme ce Mitrovic, Gustavo şi Rossi sunt incerţi. Vestea bună e că Popa şi Martic s-au recuperat după ultimele probleme medicale și sunt apți să intre pe teren la Cluj, unde pe olteni îi așteaptă un meci infernal. Au recunoscut asta și jucătorii lui Mangia.

”Va fi greu, întâlnim o echipă experimentată, dar trebuie să câştigăm cel puţin un punct, fiindcă avem nevoie pentru a termina pe locul 3. Tratăm toate meciurile la victorie, le luăm pe fiecare în parte. Va fi o bătălie crâncenă la Cluj, fiindcă au atacanţi înalţi, buni în jocul aerian”, a spus Screciu. 

Jucătorii lui Dan Petrescu (foto: sportpictures.eu) vor fi în meciul cu Craiova cu gândul și la meciul de la Iași, unde echipa lui Flavius Stoican le-a pus gând rău celor de la FCSB. Șefii moldovenilor s-au supărat și au spus că jucătorii echipei au intrat prea devreme în vacanță, aluzie la ultimele înfrângeri usturătoare în fața Astrei. 

„Din păcate, se pare că unii jucători au intrat în vacanţă mult prea repede. E clar, se vede o blazare. După ce ne-am atins obiectivul, calificarea în play-off, s-a văzut un recul. Nici norocul nu mai este de partea noastră, aşa cum s-a întâmplat în sezonul regulat. Le-am transmis jucătorilor că dacă nu se vor ridica la nivelul aşteptărilor în aceste ultime partide, la finalul sezonului ne strângem mâna şi ne despărţim”, a amenințat președintele lui CSM Iași, Adrian Ambrosie.

Ieșenii mizează pe cel puțin un rezultat de egalitate în meciul cu echipa lui Nicolae Dică (foto: sportpictures.eu). În returul din sezoinul regulat, CSM Iași a bătut-o cu 1-0 în faț apropriilor suporteri pe FCSB, iar în meciul tur din play-off a pierdut greu la București, cu același scor (gol Budescu în minutul 71). Bucureștenii au câștigat ultima dată la Iași în octombrie 2016, scor 2-0, cu golurile reușite de Tamaș și Denis Man. 

Moldovenii nu au câștigat niciun meci până acum în play-off, și au o dorință nebună să spargă gheața în fața celor de la FCSB. Victoria fotbaliștilor ieșeni ar reprezenta un balon de oxigen nesperat pentru cei de la CFR Cluj în lupta pentru titlu. Dacă echipa lui Flavius Stoican (foto: sportpictures.eu) câștigă, iar ardelenii se impun acasă în fața Craiovei, CFR-ul va redeveni lider în clasament cu un punct peste FCSB. 

”În ciuda faptului că nu am câştigat niciun meci în acest play-off, rămânem optimişti şi sper să spargem gheaţa. De ce nu, poate chiar împotriva FCSB-ului. Va fi un meci foarte greu, întâlnim liderul, dar sperăm să facem faţă şi să obţinem un rezultat bun. Vom juca de la egal la egal cu FCSB şi cu siguranţă vor avea probleme. În sezonul regulat am obţinut patru puncte cu ei, în turul play-off-ului am pierdut nemeritat, dintr-o fază fixă. Acum sperăm să nu pierdem”, a mai spus Adrian Ambrosie.

Antrenorul Flavius Stoican nu va conta în meciul cu FCSB pe Bădic, Pedro şi Gavrilă, toţi accidentaţi. Pe de altă parte, Frăsinescu, Qaka şi Kelava sunt incerţi.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!