Coutinho s-a înțeles cu Barcelona! Klopp îi aduce înlocuitor din Bundesliga!

Dragoste cu sila nu se face!..Iar de asta trebuia să-și dea seama și Jurgen Klopp. Dorit de Barcelona, Phillippe Coutinho i-a spus antrenorului german că vrea să plece. Presa din Anglia scrie că jucătorul brazilian de 25 de ani (foto: liverpoolfc.com) s-a pus de acord cu Barcelona asupra termenilor personali din contract și e pregătit să se mute pe ”Camp Nou” pentru a-i lua locul lui Neymar. 

Și catalanii de la Sport anunță ca iminentă sosirea lui Coutinho la Barcelona, dar Klopp nu vrea cu niciun chip să renunțe la brazilian. Șefii Barcei au pus detaliile contractului la punct în cadrul unei întâlniri secrete la Londra, iar jurnaliștii spanioli au aflat că Phillippe Coutinho a fost de acord cu un contract pe cinci ani. Conform acestora, brazilianul va încasa un salariu puțin mai mic decât la Liverpool, însă se va ”scoate” cu bonusurile și cu o cotă parte din drepturile de imagine ale clubului! 

Discuțiile dintre Coutinho și Barcelona sunt finalizate, chiar dacă până acum catalanii și Liverpool nu au convenit asupra taxei de transfer. Presa din Anglia a scris că Barca e dispusă să plătească și 134 milioane de euro în schimbul brazilianului! Între timp, catalanii s-au gândit la o altă variantă pentru a fi siguri că le iese transferul - au făcut o a doua ofertă de 85 milioane de euro, plus doi jucători: Rafinha și Denis Suarez!!

Spaniolii de la Don Balon notează că Barca a făcut noua ofertă la propunerea președintelui Josep Maria Bartomeu - cel care a făcut din transferul lui Coutinho (foto: liverpoolfc.com) principala sa preocupare în ultima săptămână, după anunțul plecării lui Neymar la PSG.

Se spune că nici Rafinha și nici Denis Suarez nu au reușit să impresioneze în sezonul trecut și Barca preferă să-i lase să plece pentru a-i face loc lui Coutinho. În vârstă de 24 de ani, Rafinha a reușit totuși 7 goluri și 5 pase decisive, în comparație cu Denis Suarez - pe care Luis Enrique l-a trimis sezonul trecut pe teren în doar 12 partide.

Jurgen Klopp (foto: liverpoolfc.com) se pregătește pentru ce e mai rău - presa din Anglia scrie că antrenorul german s-a gândit deja la un înlocuitor pentru Coutinho. L-a găsit la fosta sa echipă, Borussia Dortmund! E de văzut acum dacă și gruparea din Bundesliga e de acord să se despartă de puștiul minune Christian Pulisic.

Klopp nu a făcut niciodată un secret din faptul că Pulisic este unul dintre jucătorii lui preferați. Crescut de la 15 ani jumate de Dortmund, Pulisic a fost promovat în echipa mare anul trecut, el reușind să bifeze 41 de partide în toate competițiile și să dea 5 goluri. 

În viziunea lui Klopp, Pulisic (foto: bvb.de) este cel mai în măsură să preia rolul lui Phillippe Coutinho. Brazilianul adus în 2013 de Liverpool de la Inter pentru 9,5 milioane de euro, a fost ”perla” grupării de pe ”Anfield”. Cotat la 18 milioane de euro pe piața transferurilor de către site-ul de specialitate transfermarkt.de, Pulisic ar putea pleca la Liverpool pentru minim 30 milioane de euro, conform presei din Germania. 

În acest sezon, Klopp l-a făcut căpitanul echipei pe Coutinho, brazilianul debutând în noua postură pe Olympiastadion din Munchen, împotriva Herthei, în amicalul câștigat cu 3-0 de englezi. Coutinho a făcut din nou spectacol, el pasând decisiv la ultimul gol al lui Liverpool reușit de noua achiziție Mohamed Salah. Solanke și Wijnaldum au marcat și ei pentru englezi în partida urmărită de 54 000 de spectatori.  

Decizia cu privire la plecarea lui Phillippe Coutinho (foto: liverpoolfc.com) nu-i aparține numai lui Jurgen Klopp. Ultimul cuvând îl vor avea proprietarii americani ai clubului împreună cu directorul sportiv Michael Edwards. Dar cum e vorba de foarte mulți bani la mijloc, mai mult ca sigur că fotbalistul brazilian va fi lăsat să plece la Barcelona. Este ceea ce scrie și presa catalană, transferul lui Coutinho urmând să fie oficializat în cel mai scurt timp.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi