Cote și pariuri pe play-off-ul din NBA sezonul 2014/2015!

Sezonul regulat din NBA tocmai s-a încheiat iar în această seară încep play-off-urile. Pe primul loc în Conferința de Vest a terminat Golden State Warriors, în timp ce în Conferința de Est a triumfat Atlanta Hawks. Asta înseamnă că cel puțin pe hârtie cele două formații vor avea cele mai ușoare meciuri în primul tur al fazelor eliminatorii.

San Antonio Spurs, câștigătoarea sezonului 2013/2014 s-a calificat în fazele eliminatorii după ce a terminat pe locul șase în Conferința de Vest în timp ce fosta finalistă, Miami Heat, n-a reușit să meargă mai departe. Mai jos puteți vedea clasamentul exact la finalul sezonului regulat:

clasament-nba.png

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu sistemul competițional, trebuie să precizăm că opt echipe din cele 15 din fiecare conferință (Vest și Est) merg în fazele eliminatorii. Se vor juca sferturi, semifinale și finală în cadrul fiecărei conferințe iar cele două câștigătoare vor disputa finala NBA. Sistemul de joc folosit va fi BO7 (cel mai bun din șapte meciuri). În poza următoare puteți vedea tabloul exact al play-off-ului:

nba-eliminatorii.png

Acum să aruncăm un ochi și la ce zic casele de pariuri în legătură cu fazele eliminatorii. Acest bookmaker oferă pariuri pe fiecare meci în parte, atât înainte de start cât și live. Tot aici puteți paria pe câștigătoarea fiecărei serii de meciuri, pe câștigătoarea fiecărei conferințe, pe câștigătoarea titlului suprem sau pe conferința din care va veni câștigătoarea titlului.

Haideți să le luăm pe rând. Fiecare optime de finală își dispută primul meci  între 18 aprilie (seara) și 20 aprilie (dimineața). Conform caselor de pariuri, există mai multe dispute care au o favorită certă în timp ce singura partidă cu adevărat echilibrată pe hârtie este L. A. Clippers - San Antonio Spurs. Mai jos puteți vedea cotele exacte pentru primul meci din fiecare optime:

cote-meci.png 

Atunci când vorbim de câștigătoarea fiecărei serii lucrurile par a fi chiar mai clare. De exemplu Golden State Warriors și Cleveland Cavaliers au cotă de numai 1.01 să meargă mai departe iar Atlanta Hawks nu sunt nici ei deloc departe cu o cotă de 1.08.

Toronto Raptors @ 1.55, Washington Wizards @ 2.45
Golden State Warriors @ 1.015, New Orleans Pelicans @ 15.00
Chicago Bulls @ 1.15, Milwaukee Bucks @ 5.50
Houston Rockets @ 1.35, Dallas Mavericks @ 3.20
Cleveland Cavaliers @ 1.015, Boston Celtics @ 15.00
Atlanta Hawks @ 1.08, Brooklyn Nets @ 8.00
Portland Trailblazers @ 2.45, Memphis Grizzlies @ 1.55
L.A. Clippers @ 2.35, San Antonio Spurs @ 1.60

La toate aceste confruntări puteți paria inclusiv pe scorul exact al seriei respective. De exemplu Golden State Warriors au o cotă de 3.40 să câștige cu 4-0, în timp ce o victorie cu 4-1 este cel mai probabil rezultat la o cotă de 2.25. Mai jos puteți vedea o listă exactă de cote pentru această confruntare pentru a vă face o idee. Iar dacă vreți să vedeți cotele și pentru celelalte dispute vă recomandăm să accesați site-ul agenției.

scor-serie.png 

Acum să mergem un pic mai departe și să vedem care sunt principalii favoriți în a câștiga fiecare conferință în parte. În Est, deși au terminat sezonul regulat pe locul secund, Cleveland Cavaliers pornesc de departe cu prima șansă în play-off cu o cotă de doar 1.65. Pe de altă parte, o calificare în actul final a celor de la Boston Celtics sau Brooklyn Nets v-ar putea aduce un câștig de 81 de ori mai mare decât suma investită. Trebuie precizat că Boston Celtics este cea mai de succes echipă din istoria NBA cu 17 titluri de campioană. 

cote-conf-est.png 

Dacă în Est există o favorită certă și doar cinci echipe par a avea șanse cât de cât reale să meagă până la capăt, în Conferința de Vest lucrurile stau complet diferit. În afară de Pelicans, toate celelalte sunt cotate cu șanse reale. Din acestea, de departe Golden State Warriors și San Antonio Spurs au cele mai mari șanse (cote 2.50 și 3.05). Astfel o eventuală calificare în finală a campioanei en-titre v-ar aduce un câștig total de trei ori mai mare decât suma investită. 

cote-conf-vest.png

Echipele cel mai bine cotate din cele două conferințe pornesc bineînțeles și cu prima șansă în a câștiga sezonul NBA 2014/2015 dar și campioana San Antonio Spurs are șanse bune să-și apere trofeul, deși-i va fi destul de greu. Așa cum era de așteptat, formații precum Boston Celtics, Brooklyn Nets sau New Orleans Pelicans v-ar putea îmbogăți în cazul unui eventual succes.

cote-castigatoare.png 

La agenția recomandată de noi puteți paria inclusiv pe Conferința din care va veni campioana NBA de anul acesta. Conferința de Vest este favorită cu o cotă de 1.60, în timp ce un succes al Estului are o cotă de 2.30. La prima vedere se pare că în Vest sunt echipe ceva mai bune mai ales că din cele trei echipe cotate foarte bine la câștigarea titlului suprem, două sunt din conferința vestică. Chiar și "All-Stars Game" de anul acesta a fost câștigat de Vest (163-158) deși asta este mai puțin relevant.

Pariază și tu acum pe meciurile din NBA și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi