Cote și pariuri pe deznodământul sezonului 2014/2015 din Liga Campionilor!

Au mai rămas opt echipe în lupta pentru trofeul "Champions League 2014/2015" iar astăzi are loc manșa tur a primelor două sferturi de finală. În cele ce urmează vă vom prezenta pariurile de lungă durată și cotele pe care Sportingbet (Deschide un cont acum!) le oferă, dar și cotele pentru opțiunile "Câștigător meci 1x2" și "Total goluri: Peste/sub 2.5"la partidele de astăzi și de mâine. 

liga-campionilor.png

Meciuri manșa tur sferturi

Două partide au loc marți 14 aprilie iar celelalte două mercuri 15 aprilie. Returul se joaca pe 21-22 aprilie. Cel mai echilibrat meci al manșei tur al sferturilor de finală este cel dintre Atletico și Real, ambele echipe având cote aproape egale pentru un eventual succes în timp ce Juventus - Monaco este cel mai dezechilibrat.

ucl-meciuri.png

Conform caselor de pariuri, în meciul Juventus - Monaco sunt cele mai mari șanse să vedem puține goluri în timp ce la polul opus se află partida dintre PSG și Barcelona.

 ucl-peste-sub.png

Așa cum se poate vedea în pozele de mai sus, la meciurile din Liga Campionilor de astăzi și mâine găsiți peste 100 de opțiuni de pariere. Pe lângă tipurile clasice de pariuri disponibile la majoritatea bookmakerilor, la agenția recomandată de noi puteți plasa și pariuri pe intervale de time (1, 5, 10 și 15 minute), pariuri speciale (să câștige la zero, să câștige oricare repriză, să marcheze în ambele reprize etc), pariuri pe out-uri, lovituri libere, penalty-uri, cornere, marcatori, etc.

 ucl-optiuni.png

Cine se califică în semifinale?

Conform caselor de pariuri, fiecare sfert de finală are o favorită certă. În "derby-ul Madridului" galacticii au o cotă de 1.50 că vor merge mai departe în timp ce cota pentru o calificare a rivalilor de la Atletico este de 2.40.

Juventus și Barcelona sunt favorite certe (cotă 1.30 fiecare) în fața celor două echipe franceze rămase: Monaco, respectiv PSG (cotă 3.20 fiecare) în timp ce cel mai dezechilibrat sfert este Bayern - FC Porto. Bavarezii au o cotă de doar 1.14 în timp ce un succes al portughezilor v-ar aduce un câștig de cinci ori mai mare decât suma investită.

ucl-se-califica.png

Cine câștigă competiția?

Bookmakerii dau pe cei de la Bayern München ca având prima șansă pentru adjudecarea trofeului, asta poate și pentru că echipa lui Guardiola are cel mai ușor sfert de finală, cel puțin pe hârtie. Cele două forțe ale Spaniei, Barcelona și Real Madrid, sunt principalii adversari ai bavarezilor în lupta pentru trofeu în timp ce Monaco și FC Porto (finalistele competiției din 2004) par să nu aibă nici o șansă. Mai jos puteți vedea cotele exacte pentru câștigarea Ligii Campionilor:

ucl-castigator.png

Cine ajunge în finală?

Aceeași favoriți sunt și pentru ajungerea în ultimul act al competiției, doar cotele fiind bineînțeles diferite.

ucl-sa-ajunga-finala.png

Care va fi finala?

Vă reamintim că nu se știe încă cum se vor împerechea echipele în semifinale, acest lucru rămânând să fie decis prin tragere la sorți pe 24 Aprilie 2015. De aceea, în acest moment orice finală este posibilă. Nu ar trebui să surprindă faptul că cele mai bine cotate combinații sunt cele între Bayern München, Real Madrid și Barcelona. Mai jos puteți vedea cotele pentru toate finalele posibile:

ucl-numeste-finalistii.png

Reeditarea finalei din 2004 dintre FC Porto și Monaco este cea mai improbabilă variantă, cu o cotă de 201! 

Țara câștigătoare

Spania are trei echipe în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, toate cu șanse reale la titlul suprem. De aceea ibericii sunt favoriți să adjudece acest trofeu cu o cotă de 1.73.

Germania are o singură reprezentantă, însă Bayern are forța de a elimina tot ce îi iese în cale. Iar în caz că ajunge în ultimul act al competiției, va avea un avantaj în plus deoarece finala se joacă la Berlin. De aceea Germania are o cotă de 2.85.

Cu două echipe în sferturi, Franța nu pare să aibă șanse prea mari să meargă cu vreuna până la capăt. 15,00 este cota pentru un succes a uneia din cele două formații franceze.

ucl-tara-castigatoare.png

Golgheterul Competiției

În acest moment Luiz Adriano de la Shakhtar este golgheter cu nouă goluri, urmat de Messi și Ronaldo cu câte opt. Însă jucătorul lui Lucescu nu mai poate marca deoarece echipa sa a fost eliminată din competiție. Deci ar trebui ca nici Messi nici Ronaldo să nu mai înscrie nici un gol în meciurile rămase pentru ca Adriano săa iasă golgheter. Cota este de 21 în timp ce starurile celor de la Real și Barcelona par a fi singurii candidați reali pentru acest trofeu.

ucl-marcatori.png

Pariază și tu acum! Primești pentru prima depunere un bonus de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi