Cote și pariuri oferite pe meciurile echipelor românești în Europa League

Astăzi două echipe românești joacă în prima manșă a turului al doilea preliminar din Europa League. FC Botoșani are o deplasare foarte grea în Polonia, acolo unde va întâlni pe Legia, în timp ce Astra Giurgiu speră să scoată un rezultat pozitiv din deplasarea de la Inverness.

În cele ce urmează voi prezenta câteva din tipurile de pariuri pe care Sportingbet (deschide cont acum) le oferă la aceste partide, dar și cotele corespunzătoare. Pentru o ofertă completă îți recomand să accesezi site-ul agenției deoarece aici vei găsi peste 100 de opțiuni diferite la fiecare meci în parte.

Inverness vs Astra Giurgiu

Pariază pe acest meci acum!

Câștigător meci
Formația giurgiuveană este favorită, ea având o cotă de 1.85 pentru un eventual succes, față de 3.80 cât au scoțienii. Acest lucru n-ar trebui să ne mire în mod deosebit ținând cont că Inverness este o debutantă în cupele europene, în timp ce Astra a ajuns sezonul trecut până în grupe după ce a eliminat-o pe mult mai titrata Lyon.

Pariuri pe goluri
Inverness a marcat destul de multe goluri în această vară, în timp ce Astra impresionează și ea prin forța ofensivă. În ciuda acestui aspect, bookmakerii văd acesta ca fiind un meci de "under 2.5", asta dacă ne raportăm la cotele oferite. Și pariul "ambele echipe să marcheze" la o cotă de 1.91 pare tentant, în condițiile în care ambele combatante au fost implicate în ultimul an în multe meciuri cu goluri în ambele porți.

Pariuri pe handicapuri
Scoțienii au primit o cotă de 1.26 să nu piardă la mai mult de două goluri diferență, pariu tentant chiar dacă cota este mică. 

pariuri-1.png 

Pariuri pe prima repriză
1.42 este cota pentru minim un gol în primele 45 de minute, în timp ce Astra a primit o cotă de 2.50 pentru a conduce la pauză. La Sportinget poți paria inclusiv pe scor corect, pe șansă dublă, sau pe număr par / impar de goluri.

Pariuri pe repriza a doua
Și aici găsim pariuri similare precum cele despre care am vorbit mai sus. De exemplu poți paria că elevii lui Șumudică vor marca în repriza secundă la o cotă de 1.90 sau că a doua parte a meciului ne va oferi minim două goluri (cotă 2.25). 

pariuri2.png

Scor corect
Cel mai probabil scor conform bookmakerilor este o victorie a oaspeților cu 1:0 la o cotă de 6.00. Cota pentru scorul de 2:2 (același ca în meciul Astra - Concordia) este de 13:00.

Pauză/Final
Cel mai probabil scenariu este cel de 2/2 la o cotă de 2.90, în timp ce o victorie a giurgiuvenilor după ce scoțienii conduc la pauză cota este de 26.

pariuri-3.png

Alte pariuri
Se marchează un gol în intervalul 16-20 @ 6.50
Se marchează un gol în intervalul 11-20 @ 4.00
Primul gol va fi marcat până în minutul 15 @ 3.15
Ultimul gol va fi marcat în intervalul 61-75 @ 4.20
Astra câștigă ambele reprize @ 5.50
Inverness câștigă oricare din reprize @ 2.45
Astra câștigă la zero @ 3.05
Cele mai multe goluri se vor marca în repriza a doua @ 2.15
Se marchează exact 4 goluri în meci @ 6.50
În minutul 5 se va acorda un corner @ 7.00

Legia Varșovia - FC Botoșani

Pariază pe acest meci acum!

Câștigător meci și pariuri pe goluri
Legia pornește ca mare favorită în acest joc cu o cotă de 1.44, ceea ce este normal dacă comparăm experiența celor două echipe la nivel european. Chiar și plusul de valoare este clar de partea echipei gazdă, ținând cont că formația lui Leo Grozavu a terminat ediția precedentă de campionat din Liga 1 doar pe locul opt! Fără îndoială această dublă va fi mult mai grea decât cea cu georgienii de la FC Tskhinvali. În ceea ce privește numărul de goluri din acest meci sunt oferite cote egale de 1.85 pentru over și under 2.5. 

Pariuri pe handicapuri
Dacă crezi că echipa moldavă va fi depășită de nivelul acestei competiții, atunci poți să pariezi pe o victorie la scor a polonezilor. Este oferită o cotă de 2.40 pentru un succes la minim două goluri diferență și de 4.75 pentru o victorie la 3+. 

 pariuri-4.png

Pariuri pe scor corect
La acest meci mă voi concentra mai mult pe opțiunea Scor Corect deoarece Sportingbet a ales acest joc ca Meciul zilei. Asta înseamnă că dacă pui un astfel de pariu vei primi șapte rotiri gratuite în cadru jocului de cazino Starburst. Cele mai probabile scoruri conform caselor de pariuri sunt cele de 1:0 și 2:0 în favoarea gazdelor. De altfel acestea par a fi și scorurile preferate de polonezi dacă ne uităm la rezultatele reușite de aceștia în ultimele meciuri oficiale din sezonul precedent.

 pariuri-5.png

Alte pariuri
Nu marchează ambele echipe @ 1.75
Legia câștigă după ce la pauză scorul este egal @ 4.75
Se marchează 2-3 goluri în meci @ 2.05
Se marchează exact 3 goluri @ 3.80
Legia conduce la pauză @ 2.00
Legia conduce la pauză cu 1:0 @ 3.40
Primul gol va fi marcat în intervalul 31-45 @ 4.75
Ultimul gol va fi marcat în intervalul 76-90 @ 2.05
Botoșani câștigă oricare din reprize @ 3.30
Botoșani câștigă repriza a doua @ 6.00
Se marchează goluri în ambele reprize @ 1.73
Legia câștigă și se marchează sub 2.5 goluri @ 3.40
Legia câștigă la zero @ 2.37
În minutul 5 va fi o aruncare de la margine @ 1.75

Pariază și tu pe meciurile din Europa League și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi