Cote pentru câştigarea titlului în cele mai puternice campionate de fotbal! Pe cine pariem?

Ne aflăm în majoritatea campionatelor fotbalistice din Europa la jumătatea sezonului (+/- 1-3 etape) motiv pentru care m-am gândit să vedem ce cote ne mai oferă casele de pariuri online pentru câştigarea titlurilor în aceste competiţii.

România - Liga 1

În ciuda faptului că Steaua este pe locul secund în Liga 1 agenţiile o văd mare favorită să ia titlul. Actualul lider, Viitorul Constanţa, primeşte cota 6. Dacă s-ar înjumătăţi acum punctele CS U Craiova ar fi la 2 puncte de primul loc, dar chiar şi aşa avem o super cotă pentru ca echipa fanion a Olteniei să ia titlul.

Pariază acum pe câştigătoarea campionatului din România Liga 1!

Anglia - Premier League

După 3 runde jucate din retur Chelsea are 8 puncte în faţa lui Arsenal şi cu o cotă de 1.36 este mare favorită să cucerească un nou titlu după o pauză de 2 ani. Avem un podium londonez atât în clasament cât şi la favoritele pentru câştigarea titlului, iar Tottenham este creditată cu aceleaşi şanse cu Arsenal, ambele având cota 10.

Pariază acum pe câştigătoarea campionatului din Anglia Premier League!

Belgia - Pro League

Au mai rămas 8 etape din sezonul regulat şi vor mai urma încă 10 pentru a se stabili campioana. Lideră este Club Brugge la momentul actual, dar avantajul faţă de următoarele clasate este firav. Echipa lui Chipciu şi Stanciu porneşte uşor outsideră, cota 2.50, în disputa cu Club Brugge, cota 2.40 în această luptă care casele de pariuri consideră că va fi în 2, asta deşi Zulte Waregem este acum la un singur punct (dacă s-ar înjumătăţi punctele) de primul loc.

Pariază acum pe câştigătoarea campionatului din Belgia Pro League!

Franţa - Ligue 1

AS Monaco este lideră cu 48 de puncte după 2 etape din retur şi înainte de derby-ul cu PSG. Distanţa de 3 puncte avută faţă de PSG nu este considerată importantă de casele de pariuri, asta deoarece primeşte cota 3.00, în timp ce campioana en-titre primeşte cota 1.42. Între cele două se află în clasament Nice, dar cu o cotă 11 nu este considerată capabilă să ţină pasul până la final.

Pariază acum pe câştigătoarea campionatului din Franţa Ligue 1!

Germania - 1.Bundesliga

Chiar dacă are doar 3 puncte avans de Leipzig Bayern Munchen este mare favorită, cea mai mare din toate cele 11 campionate analizate. Leipzig porneşte cu a doua şansă cu o cotă de 9, în timp ce Dortmund are şanse pur teoretice, fiind greu de crezut că poate recupera 11 puncte după ce în prima jumătate a campionatului a bifat doar 7 victorii.

Pariază acum pe câştigătoarea campionatului din Germania Bundesliga!

Italia - Serie A

Juventus are doar un punct avans în faţa lui AS Roma dar asta nu împiedică agenţiile să-i ofere cota 1.20. Formaţia capitolină primeşte cota 7, în timp ce Napoli are cota 11, asta în ciuda faptului că n-o despart decât 4 puncte de "Bătrâna Doamnă" iar meciul direct din retur se va juca pe San Paolo.

Pariază acum pe câştigătoarea campionatului din Inter Milan!

Portugalia - Primeira Liga

Benfica are 4 puncte în faţa lui FC Porto şi avantajul de a juca acasă derby-ul direct programat la începutul lunii aprilie. Chiar şi aşa cota de doar 1.20 avută de "vulturi" este surprinzătoare, pe de altă parte "dragonii" primind o cotă de 4.00. Sporting se află la 10 lungimi de rivala locală şi-mi vine greu să cred că va putea intra vreun moment în calculele pentru titlu.

Pariază acum pe câştigătoarea campionatului din Portugalia Primeira Liga!

Olanda - Eredivisie

Au trecut 2 etape din a doua jumătate a clasamentului iar Feyenoord are 5 puncte avans faţă de Ajax Amsterdam şi 8 de PSV Eindhoven. Alături de acest avantaj mai trebuie spus şi că "Clubul de pe Meuse" traversează cea mai bună formă dintre echipele din Eredivisie, aşa că o cotă de 1.83 pentru câştigarea titlului pare destul de buna. "Lăncierii" primesc cota 2.87, în timp ce campionii au cota 5.50 pentru apărarea titlului cucerit în primăvara anului trecut.

Pariază acum pe câştigătoarea campionatului din Olanda Eredivisie!

Rusia - Premier League

La capătul primelor 2 etape din retur Spartak Moscova are 5 puncte avans de Zenit şi 8 în faţa rivalei din oraş, CSKA. Diferenţa dintre cele 2 echipe moscovite pare a fi destul de mare pentru ca CSKA să o poată recupera. Cel puţin asta condiţiile case de pariuri care-i oferă campionilor cota 10. În schimb este aşteptată o luptă intensă între Spartak (cota 1.85) şi Zenit (cota 2.15). Formaţia lui Lucescu va juca şi cu Spartak dar şi cu CSKA la Moscova şi acest lucru poate conta decisiv în stabilirea câştigătoarei titlului în acest an în Rusia.

Pariază acum pe câştigătoarea campionatului din Rusia Premier League!

Spania - La Liga

Lupta pentru titlu în Spania va fi în acest an o afacere în 2. Asta consideră casele de pariuri, care n-o văd capabilă pe Sevilla să ţină pasul şi în a doua jumătate a campionatului. Real Madrid are un punct în faţa andaluzilor şi două peste catalani, dar şi un meci în minus faţă de acestea. În aceste condiţii nu este de mirare faptul că elevii lui Zidane primesc cota 1.57 pentru cucerirea unui nou titlu, în timp ce Barcelona are cota 2.75. Aflată la 8 puncte şi cu un meci în minus faţă de liderul Real Madrid, Atletico nu pare a conta în acest campionat în lupta pentru La Liga, cota pentru un eventual triumf al ei fiind în consecinţă.

Pariază acum pe câştigătoarea campionatului din Spania La Liga!

Turcia - Super Liga

Besiktas a trecut pe primul loc după prima etapă din retur şi are 2 puncte în faţa lui Istanbul BB. "Vulturii" primesc cota 1.72 pentru apărarea titlului cucerit anul trecut, în timp ce Istanbul BB are cota 4 pentru a produce una dintre surprizele mari ale acestui sezon. Galatasaray este la 5 puncte de Besiktas, iar pe Fenerbahce o găsim la 6 puncte. Cotele lor, 5, respectiv 6, pot fi tentante pentru că mai sunt multe meciuri şi diferenţele nu sunt irecuperabile.

Pariază acum pe câştigătoarea campionatului din Turcia Super Liga!

Vă aştept şi pe voi să vă spuneţi părerea referitoarea la cine va câştiga titlul în cele 11 campionate. Opinia mea este următoarea:

 • Anglia - Chelsea
 • Belgia - Club Brugge
 • România - Viitorul Constanţa
 • Franţa - AS Monaco
 • Germania - Bayern Munchen
 • Italia - Juventus
 • Olanda - Feyenoord
 • Rusia - Zenit
 • Portugalia - Benfica
 • Spania - Real Madrid
 • Turcia - Besiktas

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi