Cote oferite de bookmakeri pentru finalul sezonului 2014/2015 din Liga Campionilor!

Au mai rămas patru echipe în lupta pentru câștigarea Ligii Campionilor iar astăzi și mâine au loc manşele tur ale semifinalelor, astfel încât a venit momentul să vedem care sunt cotele oferite de bookmakeri în acest moment pentru deznodământul acestei competiții.

Toate pariurile și cotele din acest articol sunt luate de la această casă de pariuri online care oferă și un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Cote meciuri manșa tur

Partida Juventus - Real Madrid este destul de echilibrată pe hârtie, asta și pentru că italienii au avantajul terenului propriu. Interesante sunt însă cotele de la cealaltă partidă dintre Barcelona și Bayern Munchen, unde echipa gazdă este favorită certă. Forma de moment a celor două formaţii a contribuit destul de mult la această diferență.

ucl-meciuri.png

Cote să meargă mai departe
Real Madrid este favorită certă să treacă de Juventus, în timp ce Barcelona are și ea prima șansă cu Bayern, din același motiv precizat mai sus.

ucl-se-califica.png

Să câștige competiția
Echipa lui Guardiola era favorită la câștigarea trofeului înaintea partidelor din sferturi dar evoluțiile oscilante din ultima vreme, prestația solidă a celor de la Barcelona din ultimele jocuri cât și faptul că Real Madrid are pe hârtie cel mai accesibil adversar au făcut ca agențiile de pariuri să schimbe ordinea favoriților. Diferențele nu sunt însă mari între cele trei forțe, Juventus fiind singurul "underdog".

ucl-sa-castige.png

Echipele care joacă finala
Există patru variante în acest moment iar un "El Clásico" în actul final pare a fi cea mai plauzibilă variantă. Un Real - Bayern nu este nici el deloc exclus în timp ce o variantă ce o include pe Juventus vă poate aduce un câștig consistent.

ucl-finala.png

Țara câștigătoare
Ținând cont că principalele două favorite sunt din Spania este evident că această țară are de departe prima șansă la câștigarea trofelulul Ligii Campionilor. Evident, Germania și Italia au aceleași cote precum Bayern și Juventus.

ucl-tara-castigatoare.png

Golgheterul competiției
Un pariu foarte interesant este cel pe golgheterul competiției. În acest moment Luiz Adriano de la Șahtior Donețk este golgheter cu nouă goluri dar echipa sa a fost eliminată din competiție încă din sferturi. Ronaldo și Messi au câte opt goluri și mai au la dispoziție minim două meciuri pentru a trece pe primul loc. La prima vedere Real Madrid are o dublă mai ușoară (cel puțin teoretic) dar chiar și așa casele de pariuri dau cote aproape egale celor doi jucători în lupta pentru titlul de golgheter.

ucl-golgheter.png

Toate pariurile și cotele din acest articol sunt luate de la această casă de pariuri online care oferă și un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi