Cote mărite pe ”El Clasico” la Betfair, plus rambursare de miză dacă pierzi pariul!

betfair-real-barca.png

Cu ocazia partidei Barcelona vs Real Madrid, Betfair (deschide un cont acum) vine cu o ofertă de nerefuzat pentru pariorii care nu au deja un cont la această casă de pariuri online.

 

În ce constă promoția?

Deschide un cont la Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016) utilizând codul ”ZSKM62” și vei beneficia de cote mărite pe ”El Clasico” după cum urmează:

  • Câștigă Barcelona - cotă 7.00 în loc de 1.85
  • Câștigă Real Madrid - cotă 13.00 în loc de 4.20

Suma obținută peste câștigul normal va fi creditată sub formă de bonus. Mai mult decât atât, dacă pariul tău este pierzător vei fi rambursat integral. Ia în considerare faptul că pentru această promoție se califică o miză maximă de 50RON. 


Exemple

1. Pariezi 50RON pe victoria celor de la Barcelona. Există următoarele două scenarii:

  • Barcelona câștigă - câștigi 350RON, din care 92.5RON sunt câștiguri normale (datorită cotei obișnuite de 1.85), iar 257.5RON sunt bani bonus.
  • Barcelona  nu câștigă - primești înapoi cei 50RON sub formă de bonus

Nu rata această promoție! Pariază acum la Betfair pe Barcelona vs Real Madrid!


2. Pariezi 50RON pe victoria celor de la Real Madrid. Există următoarele două scenarii:

  • Real Madrid câștigă - câștigi 650RON, din care 210RON sunt câștiguri normale (datorită cotei obișnuite de 4.20), iar 440RON sunt bani bonus.
  • Real Madrid nu câștigă - primești înapoi cei 50RON sub formă de bonus

 

Cum deblochez bonusul?

Bonusul va fi creditat pe cont în maxim 24 de ore din momentul în care pariul este decis, și trebuie rulat o singură dată pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 90 de zile. Da, ai auzit bine, este suficient un rulaj de 1x pe cote mai mari de 1.20! În condițiile date nici cei mai cârcotași pariori nu se pot plânge de condițiile de rulaj, acestea fiind cele mai lejere pe care le-am văzut vreodată la un bonus.


Important de știut

Nu uita. Dacă aplici pentru această ofertă, nu vei mai putea încasa bonusul de 50% în limita a 450RON. De asemenea, oferta este valabilă doar pe platforma de pariuri sportive, nu și pe cea de betting exchange.


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi