Cote mărite oferite de Netbet în preliminariile Ligii Campionilor și Europa League

cote-marite.png

Netbet (vezi site-ul agenției) a oferit ieri cote mărite la două partide din preliminariile Ligii Campionilor: cotă de 2.80 în loc de 1.80 pentru ”Ambele echipe marchează” în AS Roma vs FC Porto, și cotă de 3.45 în loc de 2.45 pentru o primă repriză fără goluri în Monaco vs Villarreal. Primul pariu nu a ieșit, Roma pierzând acasă la scor de neprezentare. În schimb cei care au profitat de pe urma celei de-a doua promoții au avut numai de câștigat deoarece nu s-a marcat nici un gol până la pauză în meciul de pe Stade Louis II. Asta înseamnă că dacă ai fi pariat 100RON pe această cotă de 3.45, ai fi luat nu mai puțin de 345RON!

Netbet (D.927/24.06.2015) continuă să ofere cote mărite și la alte două partide de astăzi, dar și la două meciuri de mâine din preliminariile Europa League. Să vedem exact care sunt aceste pariuri speciale:

  • 24.08.2016 - Rostov vs Ajax: Rostov să se califice, cotă de 2.83 în loc de 1.83. Cota este extrem de tentantă în condițiile în care rușii vin după o remiză cu goluri în Olanda (1:1). De fapt dacă citești avancronica meciului de pe site-ul nostru, vei vedea că și noi am mers pe mâna celor de la Rostov.
  • 24.08.2016 - Manchester City vs Steaua București: Peste 3.5 total goluri, cotă de 3.20 în loc de 2.20. Aici nu sunt chiar convins că vom vedea din nou multe goluri, dar dacă tu crezi într-un astfel de scenariu, de ce să nu beneficiezi de pe urma acestei cote tentante? Dacă dai CLICK AICI, poți vedea pontul lui Florin Caramavrov pentru acest meci:
  • 25.08.2016 - Shakhtar vs Istambul Besaksehir: Peste 2.5 total goluri, cotă de 2.54 în loc de 1.54. În tur ucrainenii s-au impus cu 2:1, iar turcii nu mai au ce face decât să iasă la joc. Shakhtar nu este nici ea de genul de echipă care să stea cu curul în poartă, ceea ce face ca această cotă de 2.54 să fie foarte interesantă.
  • 25.08.2016 - West Ham vs Astra Giurgiu: West Ham victorie la 0, cotă de 3.05 în loc de 2.05. După bătaia încasată de Astra la Cluj, tot ce este posibil. Plus că ”ciocanarii” cu siguranță nu vor să fie eliminați pentru al doilea an la rând de către echipa lui Șumudică, astfel încât scenariul propus de Netbet nu este deloc imposibil de realizat.

Doar primul pariu pus pe fiecare meci în parte se califică pentru acestă promoție. Trebuie să pariezi minim 20RON pentru a te califica pentru promoție, iar câștigurile obținute din urma cotelor speciale vor fi plătite sub forma de freebet. Fiecare freebet poate avea o valoare de maxim 40RON, iar acesta trebuie folosit integral pe un pariu single de cotă 3.00+. 

Pariază și tu acum la Netbet și poți primi un bonus de până la 1500RON!

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!