Ofertă Supercupa Angliei : cotă 10.00 Arsenal, cotă 8.00 Chelsea

Sâmbătă debutează noul sezon din Anglia cu Supercupa dintre Arsenal și Chelsea. Aceasta va avea loc la ora 16:00 pe Wembley Stadium din Londra. Cu ocazia unei partide așa importante, această casă de pariuri online vine cu o ofertă super tare pentru clienții noi, adică pariorii care își deschid un cont acum prin ACEST LINK SPECIAL. Dacă pariezi pe victoria uneia dintre cele două echipe, atunci vei beneficia de cote mărite: 10.00 pentru victoria ”tunarilor” SAU 8.00 pentru victoria ”pensionarilor”. Evident, poți plasa un singur pariu din cele două.

DESCHIDE CONT ACUM ȘI BENEFICIAZĂ DE COTE MĂRITE:

10.00 ARSENAL SAU 8.00 CHELSEA

 

CUM POT BENEFICIA DE COTA MĂRITĂ?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBN31” 
  3. Plasează un pariu pe victorie Arsenal sau pe victorie Chelsea (pariu 1x2 pe timpul regulamentar). Atenție, pariul trebuie plasat pe platforma de pariuri sportive (Sportsbook) și nu pe cea de betting exchange! Pe site vor fi afișate cotele normale, dar pariul va fi calculat conform cotei mărite. Cota specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat. Poți juca orice sumă dorești, dar în cadrul acestei promoții este luată în considerare o miză maximă de 50RON!


Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza pariului inițial este rambursată, iar restul câștigului este creditat sub formă de bonus. Nu te speria, acesta are condiții de rulaj super lejere: 1x pe cote de 1.20+

Exemplu: Pariezi 50RON pe victorie Arsenal, iar aceasta câștigă. Cei 50RON sunt rambursați ca fonduri normale, iar alți 450RON sunt creditați sub formă de fonduri EXTRA. Plasezi pariuri în valoare totală de 450RON, iar apoi banii vor fi transferați către balanța normală, și poți face mai departe cu ei ce vrei.

Oferta este valabilă doar pentru pariorii care încă nu au cont la agenția recomandată, iar dacă aplici pentru ea nu vei mai putea încasa pachetul de bun venit sau alte bonusuri destinate clienților noi.

PARIAZĂ PE ARSENAL VS CHELSEA ȘI PROFITĂ DE COTELE MĂRITE!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!