Cote îmbunătăţite la Unibet pentru 10 echipe de fotbal - ofertă valabilă doar în perioada 31.03.2016 - 01.04.2016!

În weekend-ul pe care-l aşteptăm cu toţii cu nerăbdare revin meciurile echipelor de club. După ce au jucat pentru echipele lor naţionale Messi, Suarez, Ronaldo şi restul îşi dau întâlnire sâmbătă seară în El Clasico. La acest joc, dar şi la altele nouă programate în finalul acestei săptămâni (D. ONJN 2164 / 28.08.2015) a decis să ofere cote îmbunătăţite pentru echipa favorită.

promotie-unibet.JPG

Oferta este valabilă de joi 31 martie ora 00:00 CET până vineri 1 aprilie 2016, ora 23:59 CET. Astfel promoţia este limitată pentru numai două zile. Nu rata şansa şi profită de ea.

Oferta este valabilă doar pentru pariurile single pre-meci. Atenţie! Pariurile nu trebuie plasate din oferta fotbalistică (cum se întâmpla de exemplu la netbet.ro la cotele îmbunătăţite). Dacă vei intra pe ACEST LINK SPECIAL vei vedea care sunt echipele care primesc cote îmbunătăţite. Eu vă prezint aici doar valoarea cotelor îmbunătăţite!

cote-marite-unibet.JPG
Nu ştiu care este limita maximă per fiecare pronostic, cert este că le poţi juca pe toate, single. Dacă ar ieşi toate şi le-ai juca pe fiecare la cota normală câştigul total ar fi de 373.2 RON. În schimb, datorită cotelor îmbunătăţite câştigul, în aceleaşi condiţii, ar fi 454 RON. O diferenţă considerabilă, care ar putea creşte şi mai mult dacă miza minimă acceptată ar fi mai mare de 20 RON!

Vezi aici care sunt echipele care au cote mărite şi profită de ele!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi