Cote excepționale la Betano: Payout 100% și 0% profit pentru casa de pariuri

Vrei să beneficiezi de cote excepționale la Betano (deschide acum cont la agenţie)? Vezi aici cum te poți bucura de payout 100% pentru pariori și profit 0% pentru casa de pariuri. Pare greu de crezut? Vei vedea că nu este.

Așa cum deja probabil știi casele de pariuri câștigă bani de pe urma pariorilor prin faptul că oferă de obicei un payout de 88%-95%, ceea ce înseamnă că din toți banii mizați pe un eveniment sportiv, aproximativ 5%-12% rămân la agenție. De aceea la un pariu cu două opțiuni și șanse egale de reușită nu vei vedea niciodată cote de 2.00 / 2.00, ci mai degrabă de 1.80 / 1.80 (payout 90%), sau în cel mai bun caz 1.90 / 1.90 (payout 95%). Despre acest subiect poți afla mai multe accesând următorul link: https://pariurix.com/cote-la-pariuri-sportive.html.

marja-0.png

Și Betano are cote similare, pentru că trebuie să câștige bani la fel ca orice altă agenție. Dar ea a venit cu aceaastă promoție foarte interesantă prin care la unele partide de top ale zilei oferă payout de 100% la pariurile simple pe câștigător meci la fotbal, baschet, volei și tenis.

De unde știi care sunt aceste meciuri? În dreptul lor vei vedea un simbol reprezentat printr-un cerc roșu care conține textul ”0%”. Acest simbol este vizibil atât de pe varianta pentru PC a site-ului, cât și din aplicația pentru mobil. Dar hai să vedem dacă chiar sunt atât de bune cotele oferite pe cât se spune.

pariuri-marja-0.png

 

Așa cum se poate vedea în imagine, partidele Spania vs Republica Cehă și Belgia vs Italia aveau atașate promoția ”Marjă 0%” în momentul în care am consultat oferta sportivă. Am folosit un calculator de payout pentru a verifica cele spuse de agenție, iar rezultatele arată cam așa:

 

Dacă la partida Belgia vs Italia pariez 38.94u pe victoria belgienilor, 32.16u pe un rezultat de egalitate și 28.9u pe un succes al italienilor, câștig înapoi 99.7u indiferent de rezultatul final, deci 99.7%. De fapt s-ar putea în final să fie chiar 100%, și nici măcar cu cei 0.3% să nu fiu taxat, pentru că probabil la acele cote mai există și alte zecimale care nu sunt vizibile, dar care sunt luate în considerare la calcularea câștigurilor. Rezultate similare sunt și la calculele pentru meciul Spania vs Cehia.

Concluzia este simplă: promoția este cât se poate de reală. Dacă vrei să  beneficiezi de cele mai bune cote la pariuri sportive online, atunci pariază pe cotele excepționale de la Betano cu payout 100% pentru pariori și profit 0% pentru casa de pariuri. Această promoție este disponibilă din ziua în care agenția a intrat pe piața din România, deci probabil nu va fi scoasă nici în viitorul apropiat. 

Joacă acum pariuri cu marjă 0% la Betano și câștigă mai mult ca oricând!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi