Cote dublate la Betfair pe pariurile de tipul 1x2 la fiecare meci de la Euro 2016!

Agenția de pariuri sportive betfair.com (D. 2161/28.08.2015) vine cu o ofertă foarte tentantă pe durata Campionatului European de Fotbal 2016 pe care iubitorii sportului rege nu ar trebui să o rateze. La oricare din cele 51 de meciuri de la turneul din Franța vei beneficia de cote dublate la pariurile de tipul Rezultat final cu condiția să se marcheze minim un gol în primele 30 de minute de joc.

betfair.png

Ce pariuri se califică și cum pot primi și debloca bonusul?
Pentru această promoție se califică doar pariurile simple de tipul 1x2 plasate pre-meci. Pariurile multiple și live nu pot participa în cadrul acestei promoții, cum la fel nu contează cele închise utilizând opțiunea Cash Out și cele plasate cu fonduri bonus. Ar mai trebui spus că oferta este valabilă doar pe platforma de pariuri sportive, nu și pe cea de betting exchange. Suma maximă care se califică pentru această promoție este de 10€ / pariu. Dacă pui un pariu pe 20€, atunci vei primi bonus doar pentru primii 10 euro mizați.

Banii obținuți din urma pariurilor câștigătoare vor fi creditați ca fonduri normale, în timp câștigurile acumulate din urma cotelor dublate vor merge în balanța bonus a contului tău. Partea bună este că acest bonus are atașat condiții de rulaj foarte lejere, fiind suficient să îl rulezi o singură dată pentru a îl transforma în bani reali. Nu este precizată o cotă minimă pe care trebuie îndeplinit acest rulaj.

Exemplu:
Pariezi 10€ pe o victorie a Rusiei în meciul cu Anglia la o cotă de 4.60, iar aceasta se impune. Dacă s-a marcat un gol în primele 30 de minute de joc, atunci pe lângă câștigul normal de 46€ vei mai primi și un bonus de încă 46€ ce trebuie rulat o singură dată.

Părerea noastră despre această ofertă
Pariurix este de părere că promoția este foarte atractivă din mai multe puncte de vedere. În primul rând vor fi destul de multe meciuri care să se califice, pentru că nu este chiar atât de greu să se marcheze un gol în prima jumătate de oră. Din 51 de meciuri care vor fi pe durata turneului final mă aștept ca în minim 15 să vină un gol până în minutul 30, deși numărul lor poate fi mult mai mare.

În al doilea rând, condițiile de rulaj ale bonusului sunt foarte lejere astfel încât orice client îl poate debloca pariind natural, fără nici un efort suplimentar. Mai mult decât atât, dacă deschizi un cont acum la Betfair primești și un bonus pentru prima depunere de 100% în limita a 200€, iar astfel vei avea mai mulți bani la dispoziție pentru a paria pe meciurile favorite de la Euro 2016.

Deschide acum un cont pentru a beneficia de cote dublate la pariurile de tipul 1x2 pe întreaga durată a Campionatului European de Fotbal 2016!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!