Cotă 7.00 pentru o victorie a celor de la Real Madrid în Supercupa Europei cu Manchester United

Marți 8 august cu începere de la ora 21:45 Nacionalna Arena Filip II Makedonski din Skopje găzduiește Super Cupa Europei dintre Real Madrid și Manchester United. Ne așteaptă un super meci, dar chiar și așa Real Madrid pornește ca favorită, aceasta având o cotă de 1.95 pentru o victorie în timpul regulamentar. Dacă ești fan al ”galacticilor” și vrei să pariezi pe o victorie a acestora ... nu o face încă! Am pentru tine o super promoție prin care pentru același pariu (victorie în timpul regulamentar) poți beneficia de o cotă mărită de 7.00. Oferta este disponibilă la această casă de pariuri online, dar este destinată doar clienților noi!

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE VICTORIE REAL MADRID

LA O COTĂ MĂRITĂ DE 7.00!

 

CUM POT BENEFICIA DE COTA MĂRITĂ?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBN35” 
  3. Plasează un pariu pe victoria celor de la Real Madrid în partida cu Manchester United de marți 8 august 2017, ora 21:45.
  • Pariul trebuie să fie single pre-meci de tipul Câștigător meci - 1x2. Acesta trebuie plasat pe timpul regulamentar de joc!
  • Pariul trebuie jucat pe platforma Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul agenției va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 7.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe meciul Real Madrid vs Manchester United, și doar pentru o miză maximă de 50RON. Poți paria și mai mult dacă dorești acest lucru, dar doar acei 50RON sunt luați în considerare pentru ofertă.
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită. 

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Real Madrid se impune în primele 90 de minute de joc, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Deci oricât de cârcotaș ai fi, nu te poți plânge de această ofertă.

Exemplu: Ai pariat 50RON iar ”galacticii” câștigă. Primești înapoi cei 50RON ca fonduri reale, și încasezi alți 300RON ca fonduri suplimentare. Ai de efectuat un rulaj de doar 300RON pe cote de 1.20+ înainte să poți scoate banii. 

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE VICTORIE FCSB LA O COTĂ MĂRITĂ DE 7.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!