El Clasico de Florida - Cotă 10.00 pentru o victorie a Barcelonei cu Real Madrid!

El Clasico vine sezonul acesta mult mai repede decât puteau spera iubitorii sportului rege! Duminică, la 03:05 ora României, Real Madrid și Barcelona se întâlnesc într-o partidă de lux ce va avea loc pe Hard Rock Stadium din Miami Gardens, Florida. Acest meci are loc în cadrul International Champions Cup.

Cu ocazia unei partide atât de tari, această casă de pariuri online vine cu o super ofertă prin care oferă o cotă mărită de 10.00 pentru o victorie a catalanilor în timpul regulamentar! Singura condiție este aceea de a nu avea deja un cont!

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ ACUM PE VICTORIA BARCELONEI ÎN PARTIDA CU REAL MADRID LA O COTĂ MĂRITĂ DE 10.00!

 

CUM BENEFICIEZ DE COTA MĂRITĂ DE 10.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBN30” 
  3. Plasează un pariu pe victoria Barcelonei în partida cu Real Madrid de duminică 30 iulie, ora 03:05.
  • Pariul trebuie să fie single pre-meci de tipul Câștigător meci - 1x2. Deci trebuie plasat pe rezultatul din primele 90 de minute de joc!
  • Pariul trebuie jucat pe platforma Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul agenției va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 10.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe meciul Real Madrid vs Barcelona, și doar pentru o miză maximă de 50RON. 
  • Doar clientții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită. 

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Barcelona se impune, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Deci nici cei mai pretențioși pariori nu se pot plânge de această condiție.

Exemplu: Ai pariat pe 50RON iar catalanii câștigă. Primești înapoi cei 50RON ca fonduri reale, și încasezi alți 450RON ca fonduri suplimentare. Ai de efectuat un rulaj de doar 450RON pe cote de 1.20+ înainte să poți scoate banii. Destul de tare, nu?

Deschide cont și pariază pe victoria Barcelonei la o cotă mărită de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi