Cotă mărită de 50.00 pentru un pariu pe Supercupa României!

Sezonul fotbalistic 2018-2019 se deschide în România cu meciul de Supercupă, dintre campioana CFR Cluj și CS U Craiova, deținătoarea cupei. Disputa de pe stadionul „Ion Oblemenco” (de pe 14 iulie, ora 20:30) ar trebui să fie una echilibrată, iar această agenție de pariuri sportive online oferă o cotă mărită de 50.00 pentru un pariu pe orice selecție de pe piața „Rezultat final 1X2”. Oferta este destinată clienților noi, deci poți paria și tu pe cota mărită dacă îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale din articol. 

Deschide cont acum pariază pe CFR Cluj vs CS U Craiova la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

CUM PROFIT DE PE URMA ACESTEI OFERTE?

  1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri utilizând codul promoțional „COTA50
  2. Plasează un bilet simplu premeci pe 1, X sau 2 în meciul CFR Cluj vs CS U Craiova, care se joacă pe 14 iulie, de la ora 20:30, în Supercupa României
  3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 72 de ore. Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai pariat 10RON pe victoria CFR-ului după 90 de minute, la o cotă reală de 2.30. Dacă pariul este câștigător, primești ca fonduri reale suma de 23RON și ca fonduri EXTRA 477RON (50 * 10 - 23). Vei avea de rulat suma de 1,908 RON înainte de a putea solicita o retragere.

Termeni si condiții pentru cota mărită CFR Cluj vs CS U Craiova

  • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum!
  • Jucătorii care iau parte la această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de aceeași casă de pariuri.
  • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont acum pariază pe CFR Cluj vs CS U Craiova la o cotă mărită de 50.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!