Cota lui Halep pentru cucerirea trofeului de la Singapore e în scădere! Citeşte articolul să vezi cum poţia paria pe ea fără risc!

simona-halep.jpgLa Unibet (deschide cont acum), agenţie de pariuri care transmite live video gratuit toate meciurile de la WTA Finals, cota Simonei Halep pentru triumful la Singapore a scăzut considerabil.

Înaintea succesului convigător din partida cu Madison Keys cota Simonei avea o valoare de 5. În prezent, după disputarea primelor jocuri din fiecare grupă constănţeanca are la unibet.ro cota 3.75 pentru cucerirea mult râvnitului titlu de la Singapore.

Principala favorită la cucerirea trofeului este chiar adversara Simonei de marţi, în speţă liderul mondial Angelique Kerber. Nemţoaica are cota 2.65 pentru câştigarea trofeului, după ce la început primea cota 3.25.

Radwanska are cota 6.25 pentru apărarea trofeului, asta deşi a pierdut primul meci şi înainte de startul turneului primea cota 7.50. Garbine Muguruza a pierdut primul meci şi de la cota 6 acum are cota 9. Cea mai mare variaţie a cotei a avut-o Karolina Pliskova. La începutul sezonului primea cota 12, înainte de partida cu Aga avea cota 7.5, iar după ce a trecut de jucătoarea din Polonia, Karolina are la unibet.ro doar cota 5, fiind creditată ca favorită 3 la cucerirea trofeului.

wta-finals-2016.jpg

Dacă ai încredere în Simona Halep şi vrei să pariezi pe succesul ei la WTA Finals sfatul meu este s-o faci înainte de jocul cu liderul mondial, deoarece un succes în faţa lui Kerber va duce în mod cert la scăderea cotei. În prezent Simona are cota 3.75 la Unibet, iar dacă deschizi cont accesând acest link există 2 variante: câştigi 562.5 RON dacă jucătoarea noastră va ridica trofeul sau primeşti toţi cei 150 RON înapoi sub formă de bonus, ofertă exclusivă pentru cei care deschid cont la Unibet prin Pariurix (în caz contrar - pentru conturile deschise de pe alte link-uri - returnarea ar fi de doar 75 RON).

Pariază acum pe triumful Simonei Halep la WTA Finals!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi