Cota lui Alibec, în cap pe piața transferurilor! Alex Ioniță, în Top10 din România

Exilat la echipa a doua, Alex Ioniță e la cuțite cu șefii Astrei și e hotărât să plece de la echipa lui Niculae. Ar putea lua urma celorlalți jucători care au ales să joace pentru echipa lui Gigi Becali. De altfel, patronul lui FCSB s-a lăudat că e gata să plătească 1 milion de euro pentru Ioniță, sfătuit și de Contra să plece de la Astra. Selecționerul României îl sfătuiește să aleagă CFR Cluj, așa cum a făcut Țucudean. 

Când a fost întrebat de viitoarea sa destinație, Alex Ioniță (foto: sportpictures.eu) s-a declarat ”anti-stelist”. Becali nu crede în povești.."Astra cere 1 milion de euro pe el. Eu dau banii ăștia, CFR nu va da niciodată! El se alintă, o tâmpenie, cum adică el e anti-Steaua? Ba, tu ești fotbalist! Când joci fotbal, te gândești la familie. Dacă ar veni la Steaua, l-aș ține 1-2 ani maximum și îl dau mai departe", a declarat Becali la DigiSport.  
  
”Mingea” este în terenul lui Ioniță acum. Sau, mai corect spus, a lui Ioan Becali. Ieșit din închisoare, acesta își conduce din umbră firmă de impresariat. Va încerca, probabil, să aibe o discuție serioasă cu conducătorii Astrei, care l-au pedepsit pe jucător pentru că a refuzat prelungirea contractului. "I-am făcut o ofertă fantastică, urma să aibă cel mai mare salariu din istoria Astrei. Dacă spun din istorie înseamnă că și peste Alibec sau Budescu!", a declarat Dani Coman. Astra îi oferă 100.000 de euro la semnătura și un salariu de 10.000 de euro lunar. 

Și, că veni vorba și de Alibec (foto: sportpictures.eu)...Becali încearcă să-l vândă pe fostul atacant al Astrei cu 10 milioane de euro în această iarnă! Un preț mult ”umflat” având în vedere că Alibec nu mai este demult jucătorul care era odată. El a dezamăgit crunt în tur și nu s-a lipit de gol nici măcar o dată în campionat. Cota atacantului pe piața transferurilor s-a dus în cap, iar acum atacantul lui FCSB a fost depășit și de colegul său Budescu potrivit site-ul de specialitate transfermarkt.de. 

Budescu e cotat la 2,3 milioane de euro, în timp ce valoarea lui Alibec a ajuns acum la 2,2 milioane euro. Noua senzație a fotbalului românesc, Alex Băluță, a urcat vertiginos în acest top făcut de specialiștii germani și ocupă locul 3 cu 2 milioane de euro - adică exact suma pe care Gigi Becali era dispus să o plătească la foc automat pentru transferul jucătorului de la CSU Craiova. Alex Ioniță, cel de care aminteam mai sus, ocupă locul 10 în acest clasament, cu o cotă de piață de 1,5 milioane euro. 

Top5 al celor mai valoroși jucători din România (sursa: transfermarkt.de)

Alibec a devenit ”subiect” și la casele de pariuri online legale recomandate de noi. Astfel, atacantul de 27 de ani are cota 6.00 aici să se transfere la oricare club arab sau din Liga 1 Betano, în vreme ce o destinație Cluj este cotată cu 51.00. Pentru un transfer în Turcia la Kayserispor, Denis Alibec are cota 7.00. 

Dică s-a plâns de mai multe ori că are prea mulți jucători în lot, iar patru dintre aceștia s-au despărțit deja de FCSB. Astfel, Vlad Achim a ajuns la Botoșani, De Amorim la Kayserispor, iar Benzar și Pleașcă la Voluntari. Toți au fost împrumutați până în vara acestui an. De la FCSB a mai plecat și Golofca, revenit la FC Botoșani. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!