Cotă îmbunătăţită pentru 2 solist în meciul Astra - FCSB

În această seară cu începere de la ora 20:30 FCSB va avea un meci decisiv în lupta pentru titlu. Dacă nu va câştiga la Giurgiu echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf va privi în ultima etapă cum Viitorul şi Dinamo se vor duela pentru trofeul suprem. La un asemenea super meci avem o super cotă oferită de casa de pariuri online Betfair, mai exact o cotă de 8. Citeşte articolul ca să vezi cum o poţi obţine.

Deschide cont AICI la Betfair şi scrie la cod promoţional ZFBN05. După aceea efectuează cea dintâi depunere şi joacă primul pariu în secţiunea Sportsbook pe pronosticul "Rezultat final 2" la meciul Astra - FCSB. Chiar dacă tu vei paria pe o cotă de 1.15, dacă pariul va fi câştigător miza pariată se va înmulţi cu 8.

Vei primi iniţial miza pariată sub formă de bani cash, iar după aceea suma de bani până la câştigul calculat cu cota îmbunătăţiă de 8 îţi va fi acordat sub formă de bonus.

Eventualul bonus va trebui rulat o singură dată pe cote de minim 1.20 în decurs de maxim 90 de zile de la creditare! De pe urma pariurilor plasate din bani bonus vei rămâne în cont cu profitul.

Dacă alegi să pariezi pe FCSB şi să câştigi până la 400 RON nu te vei mai putea califica pentru bonusul obișnuit de 50% în limita a 450RON!

Pariază acum pe FCSB în partida cu Astra la o cotă de 8!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi