Cotă de 8.00 pentru o victorie a Germaniei cu Mexic!

Joi seară cu începere de la ora 21:00 are loc cea de-a doua semifinală de la Cupa Confederațiilor 2017: Germania vs Mexic. Germania pornește ușor favorită, aceasta având o cotă de 2.10 pentru o victorie în timpul regulamentar. Dar ce ar fi dacă ți-aș spune că poți beneficia de o cotă mărită de 8.00? Acest lucru este posibil la această casă de pariuri online cu condiția să nu ai deja un cont la ea!


DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE VICTORIA GERMANIEI

LA O COTĂ MĂRITĂ DE 8.00!


CUM BENEFICIEZ DE COTA MĂRITĂ DE 8.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBN23” 
  3. Plasează un pariu pe victoria Germaniei în partida cu Mexic de joi 29 iunie, ora 21:00.
  • Pariul trebuie să fie single pre-meci de tipul Câștigător meci - 1x2. Deci trebuie plasat pe rezultatul din primele 90 de minute de joc!
  • Pariul trebuie jucat pe platforma Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul agenției va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 8.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe meciul Germania vs Mexic, și doar pentru o miză maximă de 50RON. 
  • Doar clientții noi pot beneficia de pe urma ofertei!

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Germania se impune, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Deci nici cei mai pretențioși pariori nu se pot plânge de această condiție.

Exemplu: Ai pariat pe 50RON iar naționala pregătită de Joachim Low câștigă. Primești înapoi cei 50RON ca fonduri reale, și încasezi alți 350RON ca fonduri suplimentare. Ai de efectuat un rulaj de doar 350RON pe cote de 1.20+ înainte să poți scoate banii. Tare, nu?

Deschide cont și pariază pe victoria Germaniei la o cotă mărită de 8.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!