Cotă de 5785 prinsă în Focșani! Vezi cât a luat fericitul câștigător!

Un parior din Focșani a dat lovitura la pariuri! Acesta s-a dus marți într-o agenție locală Bet Cafe Arena și a mizat suma de 5RON pe un bilet ce conținea nouă pariuri pe meciuri din Liga Campionilor: șase de marți și trei de miercuri.

Interesant este faptul că unele pariuri au avut o cotă destul de mare. Cel mai bun exemplu este meciul Club Brugge KV vs Leicester, unde pariorul a mers pe 2 pauză, 2 final la o cotă de 4.00. ”Vulpile” s-au impus cu 3:0 după ce la finalul primei reprize conduceau deja cu 2:0, deci acest pariu a ieșit fără probleme în ciuda cotei mari oferite. Alte pariuri cu cote mari au fost prinse la partidele Benfica vs Besiktas și PSG vs Arsenal, unde inspiratul a parior a jucat combinații de tipul x2 și ambele echipe marchează. Reamintesc că ambele partide s-au încheiat cu scorul de 1:1.

În final toate cele nouă pariuri de pe bilet au fost câștigătoare, ceea ce înseamnă că clientul Bet Cafe Arena s-a bucurat de un câștig total de 33,061.56RON: 27,551RON datorită cotei totale de 5,785, și încă 5,510RON prin intermediul promoției Arena Bonus. Biletul poate fi văzut mai jos și poate fi verificat online pe site-ul betcafearena.ro introducând codul ”163385521” în secțiunea ”Verificare Bilet”.

betcafe-focsani.jpg

Unde pariazã cei mai mulți pariori români în acest moment? Aflã acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi